Två unga personer sitter i en lägenhet och skruvar ihop en möbel

Är du 18–24 år? Nu kan du få ett förstahandskontrakt

22-03-15 Telge Bostäder

Vi på Telge Bostäder vill underlätta för dig som ung att komma in på bostadsmarknaden, därför har vi valt att reservera en del av våra lägenheter till dig mellan 18 och 24 år.

Oavsett om du precis ställt dig i kö eller har stått i kö sedan länge har du från och med nu samma möjlighet till att få ditt första boende.

Hur går det till?

Varje månad kommer två till tre lediga lägenheter att slumpas ut bland de som angett intresse, detta kommer att ske oavsett hur många köpoäng du har.

Vad behöver jag göra?

Det enda kravet är att du som söker är mellan 18 och 24 år, är registrerad i vår bostadskö, uppfyller Telge Bostäders uthyrningskrav och är beredd att flytta in så snart lägenheten är ledig.

De lägenheter som kommer att läggas ut är i de flesta fall ettor men även tvåor kommer att förekomma. I urvalet kommer område och hyresnivå att variera.

De första lägenheterna som slumpas ut via Ungdomsbostäder kommer att läggas ut redan på fredag den 18 mars. Därefter kommer lägenheterna att läggas ut månadsvis, datum för publicering kommer att variera varje månad.

Ställ dig i bostadskön

Har du inte ställt dig i vår bostadskö, gör det redan idag för chansen till ditt egna boende.

Ställ dig i vår bostadskö