Tjänster

Stadsnätet är ett så kallat öppet nät. Det betyder att det är fritt för vem som helst att erbjuda internet-, tv och telefonitjänster. För din del innebär det ökad valfrihet, större utbud och bättre priser.

Vad passar dig bäst?

För att kunna surfa, se på tv eller ringa med IP-telefoni behöver du välja en tjänsteleverantör.

Är du mest ute efter snabbt internet? Vill du ha många tv-kanaler? Ringer du mycket utomlands och är intresserad av IP-telefoni? Jämför mellan de olika tjänsteleverantörerna och se vilken som passar dig bäst.

Jämför också gärna villkoren mellan olika leverantörer på bredbandsval.se och se vem som ger dig bäst villkor. På Bredbandsval.se kan du jämföra bredband från olika internetleverantörer.

Vilka tjänster finns att välja på?

Internet

Är du mest intresserad av att kolla lite nyheter och sociala medier? Eller jobbar du med film och behöver kunna skicka stora filer snabbt? Jämför villkoren bland bredbandsleverantörerna så kommer du att hitta ett avtal som passar dig.

Tv

Vill du ha tillgång till många tv-kanaler? Eller några särskilt nischade sportkanaler? Eller är du bara ute efter den extra höga bild- och ljudkvaliteten? Vi samarbetar med ett antal tv-leverantörer av både digital-tv och tv via fiber. Vilken passar dig?

IP-telefoni

Med IP-telefoni ringer du via fiber istället för med det vanliga telefonnätet. Det fungerar på samma sätt som vanlig telefoni via telefonjack och du behöver inte byta telefonnummer – enda skillnaden är att det är billigare. Kontakta din nya leverantör så hjälper de dig med installation och nummerflytt.

Vad är skillnaden mellan stadsnät och tjänsteleverantör?

Stadsnätet fungerar som din väg ut till internet. Det erbjuder alltså inga egna tjänster utan skapar bara möjligheten att surfa, streama och prata i telefon. Därför behöver du också ett avtal med en tjänsteleverantör som levererar de tjänster du vill ha hem till dig.