Ditt elnät - tryggt och säkert utan avbrott

Det är vi på Telge Nät som äger, driver och utvecklar det lokala elnätet i Södertälje och Nykvarns kommuner. I över 100 år har vi arbetat för att våra kunder ska få sin el säkert, tryggt och utan avbrott hela vägen hem. Vårt elnät har cirka 54 000 kunder och är totalt 299 mil långt, vilket motsvarar två tur- och returresor genom Sverige.

Hållbart, tryggt och säkert elnät

Vi levererar ett elnät som har 99,99 procents pålitlighet. Så vill vi att det ska fortsätta vara. Därför investerar vi nu 250 miljoner på att bygga ut, vädersäkra och förnya elnätet i Södertälje och Nykvarns kommuner.

Ett hållbart elnät är viktigt för att din vardag ska fungera liksom för samhällsviktiga funktioner som järnvägar, avloppssystem och bensinpumpar. Vår passion är att leverera ett väl fungerande elnät som levererar - idag, imorgon och i framtiden.

Varje dag, dygnet om

Tänk dig en alldeles vanlig dag i ditt liv. Du lagar mat, städer, tvättar, surfar på nätet, tänder lampor och dammsuger. Till allt detta behövs el. För oss är det viktigt att din el fungerar när du behöver den. Därför arbetar vi varje dag, dygnet runt och året om. För dig, dina barn och kommande generationer.

För oss är det inget vanligt elnät. Det är ditt elnät.