Anslut ditt företag till
VIP-programmet

Vi på Telge Bostäder vill erbjuda våra hyresgäster förmånen att handla till rabatterat pris i våra områden. Genom att ansluta ditt företag till vårt nya VIP-program kan du få fler kunder – och kunderna får mer pengar kvar i plånboken.

Så ansluter du ditt företag

Är du som företagare intresserad av att ansluta dig till vårt VIP-program? Här beskriver vi hur det går till.

1. Vad är VIP-programmet?

Telge Bostäders hyresgäster kommer att erbjudas ett VIP-kort som kan användas för att få rabatter i butiker i våra områden.

Alla företagssamarbeten publiceras på vår webbplats. Där finns även information om vilka områden som infattas av VIP-kortet och vilken typ av företag vi vänder oss till.

Se alla erbjudanden

2. Ansökan

Ansök om att ansluta dig till Telge Bostäders VIP-program genom att fylla i formuläret på den här sidan. Det är viktigt att all nödvändig information om ditt företag finns med i ansökan.

3. Kontroll

Telge Bostäder kontrollerar att en rad olika krav uppfylls. För att uppnå grundkraven krävs att företaget:

  • Inte kan kopplas till brottslighet
  • Har F-skatt
  • Har en godkänd skattekontroll
  • Har de tillstånd som krävs för att driva verksamheten (om relevant)
  • Behandlar anställda väl
4. Vi beslutar

Telge Bostäder väljer ut de företag som erbjuder bäst förmåner för hyresgästerna.

Om erbjudandet inte anses tillräckligt bra kan företaget få avslag på ansökan. Vid för få attraktiva erbjudanden kan lanseringen av VIP-systemet ställas in.

5. Du får svar

Ett skriftligt svar på ansökningarna skickas ut. Då meddelas om du som företagare får en accept eller ett avslag på ett erbjudande.

6. Samarbete

Om ansökan blivit beviljad sker en muntlig avstämning där en gemensam plan för tider och aktiviteter diskuteras fram.

7. Uppföljning

Under avtalsperioden sker regelbundna avstämningar mellan Telge Bostäder och samarbetsföretaget. Det är för att informera varandra om eventuella ändringar. Från företagets håll kan det handla om förändrade arbetsvillkor för anställda eller andra faktorer som påverkar grundkraven.