Småstadsliv i naturnära Järna

På Löwens väg i natursköna Järna har vi byggt 22 trivsamma och välplanerade lägenheter med 1-3 rum och kök.

Det nya trevåningshuset med hiss ligger på bara några minuters promenadavstånd till buss, pendeltåg, matbutik och naturskog. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm city på 50 minuter.

Nära till det mesta

Järnas rika kulturutbud och skogsnära läge gör livet både lugnare och enklare. Med närhet till kommunikationer, skolor och service är läget optimalt oavsett vilken fas i livet du befinner dig i.

Alla lägenheter i fastigheten på Löwens väg har balkong eller uteplats och håller god standard med vit interiör, parkettgolv och helkaklat badrum.

Lägenheterna på Löwens väg

På Löwens väg finns 22 lägenheter, med fördelning enligt följande:

1 rum och kök
Storlek Antal Hyra
37 m² 3 st 7 005 kr/mån
2 rum och kök
Storlek Antal Hyra
53 m² 1 st 9 124 kr/mån
56 m² 12 st 9 457 kr/mån
3 rum och kök
Storlek Antal Hyra
65 m² 6 st 10 723 kr/mån

Ett hem att trivas i

Huset är byggt i souterräng med fyra våningar från gatan och tre våningar mot gården. Uteplatserna i markplan ligger i anslutning till den gröna gården med grill- och lekmöjligheter. Gården ligger i sin tur intill en vacker naturskog med möjlighet till rekreation.

Entréer och uteplatser mot gatan är av radhuskaraktär och skapar en trevlig ”välkommen hem”-känsla. Varje lägenhet erbjuds en parkeringsplats. Du som bor på markplan får en uteplats och har egen ingång från gården. Övriga lägenheter har ingång via loftgångar.

Löwens väg är en rökfri fastighet. Det innebär att det inte är tillåtet att röka i bostaden, på balkongen, på terrassen eller i allmänna utrymmen.

Vi bygger hållbart

Fastigheten är byggd med miljöklass silver. Fasaden består av varmbrunt trä och svagt varmgrågröna fibercementskivor. Solceller på taket försörjer fastigheten med närproducerad el.

Intill huset kompenserar vi för de förlorade naturvärden som exploateringen ger genom att vi har planterat nya träd och buskar som stärker förutsättningar för pollinering.