Hyr personal

Behöver du förstärkning för att klara en tillfällig topp? Hjälp med att bemanna en mässmonter? På väg att expandera men vill växa i lagom takt? Hyr personal från oss! Det är smidigt, tryggt och kostnadseffektivt.

Fördelar med att hyra personal av oss

Vi hyr ut personal för de mest skiftande uppdrag, från lager och logistik till omsorg, handel och kundservice. Vi klarar helt enkelt av det mesta och det lönar sig alltid att fråga oss.

Att hyra personal från oss innebär stor flexibilitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Du kan snabbt skala upp och ner efter hur behoven skiftar. Uthyrningen sker i nära dialog så att det blir bra både för dig och för de konsulter vi hyr ut.

Hyrd personal kan bli fast personal

Att hyra personal kan vara ett bra första steg mot att anställa nya medarbetare. Det är ett smidigt sätt för dig som arbetsgivare att testa om den eller de du har inhyrda skulle kunna bli bra medarbetare på sikt, samtidigt som Telge Tillväxt har hela arbetsgivaransvaret.

Utfaller det till belåtenhet för alla parter är du fri att anställa de personer det gäller, utan att det kostar dig något. Billigare nyrekrytering än så finns inte.

Vi hjälper dig, du hjälper någon som vill få jobb

En mycket viktig del i att anlita oss är att du samtidigt som du får hjälp gör en social insats. Den är oerhört värdefull – både för den enskilde individen och för samhället.

Våra konsulter är alla unga vuxna eller utrikesfödda kvinnor som vill komma in på arbetsmarknaden, etablera sig och börja försörja sig själva.

Så här funkar det

  • Du beskriver för oss hur dina behov ser ut, vad du vill ha hjälp med, under vilken tid och andra förutsättningar.
  • Vi matchar dina behov med vår personal och hittar den kompetens du söker.

Kontakta oss

Låter det här som något för dig? Hör av dig till oss och berätta hur dina behov ser ut så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig. Välkommen till Telge Tillväxt!

Kontakta Telge Tillväxt