Vad vinner du på detta?

Det finns flera fördelar med att anlita personal från oss. Det är enkelt och det är bekymmersfritt eftersom vi tar hela ansvaret. Det är också ett billigt sätt att rekrytera, om du vill anställa.

Personal som växer med uppgiften

Du kan anlita oss för nästan vad som helst. Behöver du tillfällig extrapersonal i köket eller har ett stort kontor eller lager som ska flyttas? Du kanske behöver hjälp med att plocka skräp på ett stort område? Eller någon som delar ut informationsblad och aviseringar, gör inventeringar, utför vaktmästartjänster, bemannar en reception eller blir din assistent på kontoret? Välkommen till oss!

Bred kompetens

Vi förmedlar kompetens inom exempelvis serviceyrken, omsorgen, lager och logistik, fastighetsskötsel, lokalvård och parkförvaltning.

Våra medarbetare har olika bakgrund, olika förutsättningar och olika drömmar. Men en sak har de gemensamt: de vill jobba, de vill lära sig och de vill skapa sig en egen framtid i arbetslivet och i livet.

En del har lätt för sig medan andra har en lite längre startsträcka. En del har slutbetyg i både grund- och gymnasieskola medan andra har hoppat av skolan i förtid. I och med att de blir anställda av Telge Tillväxt får de alla en gemensam grund att stå på.

Det är också vi som är den formella arbetsgivaren – om du inte väljer att rekrytera och anställa våra medarbetare förstås.

Så här funkar det

  • Du beskriver för oss hur dina behov ser ut, vad du vill ha hjälp med, under vilken tid och andra förutsättningar.
  • Vi matchar dina behov med vår personal och hittar den kompetens du söker.

Hyrd personal kan bli fast personal

Du kanske hyr personal av oss och ser behov av att anställa? I så fall ordnar vi det också, så att den eller de du vill anställa enkelt och smidigt övergår till att vara anställd hos dig. Det blir troligen den billigaste och smidigaste rekryteringsprocess du någonsin har varit med om.

Kontakta Telge Tillväxt