Anställ personal

Har du hittat personal genom oss som du vill anställa? Inga problem! Hela idén med vår verksamhet är att få ut vår personal i arbetslivet. De kompetenser vi förmedlar varierar – berätta för oss vad du söker, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Fördelar med att anställa genom oss

Vårt mål är att hjälpa unga vuxna och utrikesfödda kvinnor ut i arbetslivet. Därför ska det vara enkelt att anställa nya medarbetare genom oss. Vilka kompetenser vi kan erbjuda varierar, det bästa är helt enkelt att du hör av dig till oss och berättar vad du söker.

Många som anställer personal genom oss har lärt känna personen redan innan, ofta efter att ha haft personen inhyrd, och vet vad han eller hon går för. Har du inhyrd personal från oss kan du, i samråd med oss, snabbt och enkelt ”ta över” och anställa den eller dem det gäller, utan uppsägningstid.

Givetvis kan du ändå tillämpa provanställning som då går till precis som vilken provanställning som helst. Den kan alltså övergå i tillsvidareanställning eller avbrytas om det skulle vara så att det inte fungerar som tänkt.

Vi tar heller inte ut någon förmedlingsavgift eller annan kostnad. Billigare än så blir det inte.

Vi hjälper dig, du hjälper någon som vill få jobb

En mycket viktig del i att anlita oss är att du samtidigt som du får hjälp gör en social insats. Den är oerhört värdefull – både för den enskilde individen och för samhället. Våra konsulter är alla unga vuxna eller utrikesfödda kvinnor som vill komma in på arbetsmarknaden, etablera sig och börja försörja sig själva.

Så här funkar det

  • Du beskriver för oss hur dina behov ser ut, vilken kompetens du söker och andra förutsättningar.
  • Vi matchar dina behov med vår personal och tar fram kandidater, eller kommer överens om att ditt bolag anställer personal ni redan har inhyrd från oss.

Kontakta oss

Låter det här som något för dig? Hör av dig till oss och berätta hur dina behov ser ut så ska vi se hur vi bäst kan hjälpa dig. Välkommen till Telge Tillväxt!

Kontakta Telge Tillväxt