Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Sök ledigt

Vår uthyrning är helt internetbaserad och du behöver ett konto på Mina Sidor för att kunna ställa dig i vår bostadskö eller söka lediga lägenheter. 

Nyfiken på hur det fungerar? Läs mer om hur du ställer dig i kö och söker bostad.

Tacka ja eller nej till bostads­erbjudanden

Tänk på att alltid tacka ja eller nej till ett erbjudande. Om du missar att göra det tre gånger blir du spärrad i sex månader. Det innebär att du inte kan söka någon lägenhet under den perioden.

Parkeringsplatser och elbilsplats

För att hyra en parkeringsplats behöver du ha ett kontrakt med oss. Du söker och hittar våra lediga parkeringsplatser på Mina Sidor.

Är du intresserad av att hyra elbilsplats kontaktar du Bobutiken på 08-550 235 00 eller på bobutiken@telge.se. Vi har tio platser att erbjuda och de publiceras inte på Mina Sidor. 

Lediga bostäder

Lediga student/korttids­boenden

Vi är glada över att kunna erbjuda det största utbudet av student- och korttidslägenheter i Södertälje. Lägenheterna finns i områdena centrum, Grusåsen, Rosenlund, Västergård och på Värdsholmen.

Vi hyr ut våra student- och korttidslägenheter i första hand till heltidsstuderande högskolestudenter på KTH Södertälje och Campus Telge.

Här kan du läsa mer om vad som gäller för våra student- och korttidslägenheter.

Här nedan kan du se vilka student- och korttidslägenheter vi erbjuder just nu. Du som student behöver aktivt söka boende hos oss, det gör du genom att ställa dig i vår bostadskö.

For English version, click here.

Lediga förråd

 

Senast ändrad: 15 januari, 2019