Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Sök ledigt

Vi är Södertäljes största bostadsföretag och sedan 1948 erbjuder vi boende i attraktiva, trygga och levande stadsdelar i innovativa och internationella Södertälje kommun. Vi vill att våra hyresgäster ska känna delaktighet, stolthet och framtidstro. Våra bostäder finns i Södertälje, Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna.

För att kunna ställa dig i vår bostadskö eller söka lediga lägenheter, behöver du ett konto på Mina Sidor. Vår uthyrning är helt internetbaserad. Så här gör du för att ställa dig i vår bostadskö och söka bostad.

Nyproduktion

Våra senaste nyproduktioner i Södertälje är Stockholmsberget och Hölö. De stod båda klara för inflyttning under hösten 2019. Just nu är alla nyproducerade lägenheter uthyrda, men skulle en lägenhet bli ledig publiceras den här under ”lediga bostäder”. Så håll utkik!

Lediga bostäder

Tänk på att alltid tacka ja eller nej till ett erbjudande. Om du missar att göra det tre gånger blir du spärrad i sex månader. Det innebär att du inte kan söka någon lägenhet under den perioden.

Parkeringsplatser

Hos oss kan du hyra parkeringsplats, garageplats, motorcykelplats och husvagnsplats. För att hyra en p-plats behöver du ha ett kontrakt med oss. Du söker och hittar våra lediga parkeringsplatser på Mina Sidor.

Garageplatser på Karlslundsgatan och i Grusåsen

Vi har ett antal lediga garageplatser på Karlslundsgatan 6 och 8 samt Östergatan 46 (invid Stockholmsberget). Så här söker du dessa parkeringsplatser.

Lediga student- och korttids­lägenheter

Vi är glada över att kunna erbjuda det största utbudet av student- och korttidslägenheter i Södertälje. Lägenheterna finns i områdena centrum, Grusåsen, Rosenlund och på Värdsholmen.

Är du studerande på Campus Telge eller KTH Södertälje har du förtur i kön

Här kan du läsa mer om vad som gäller för våra student- och korttidslägenheter.

Här nedan kan du se vilka student- och korttidslägenheter vi erbjuder just nu. Du som student behöver aktivt söka boende hos oss, det gör du genom att ställa dig i vår bostadskö.

Lediga förråd - ingen uthyrning

Vi inventerar våra förrådsutrymmen och mopedrum, därför har vi ingen uthyrning av dessa just nu.

Senast ändrad: 7 maj, 2020