Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Sök ledigt

Vi är Södertäljes största bostadsföretag och sedan 1948 erbjuder vi boende i attraktiva, trygga och levande stadsdelar i innovativa och internationella Södertälje kommun. Vi vill att våra hyresgäster ska känna delaktighet, stolthet och framtidstro. Våra bostäder finns i Södertälje, Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna.

För att kunna ställa dig i vår bostadskö eller söka lediga lägenheter, behöver du ett konto på Mina Sidor. Vår uthyrning är helt internetbaserad. Så här gör du för att ställa dig i vår bostadskö och söka bostad.

Vi bygger nytt

Just nu bygger vi flera nya hyreshus runt om i Södertälje kommun. Det här är våra nyproduktionsprojekt:

Lediga bostäder

Tänk på att alltid tacka ja eller nej till ett erbjudande. Om du missar att göra det tre gånger blir du spärrad i sex månader. Det innebär att du inte kan söka någon lägenhet under den perioden.

Parkeringsplatser

Hos oss kan du hyra parkeringsplats, garageplats, motorcykelplats och husvagnsplats. För att hyra en p-plats behöver du ha ett kontrakt med oss. Du söker och hittar våra lediga parkeringsplatser på Mina Sidor.

Är du intresserad av att hyra elbilsplats kontaktar du Bobutiken på 08-550 235 00 eller på bobutiken@telge.se. Vi har tio platser att erbjuda och de publiceras inte på Mina Sidor.

Lediga student/korttids­boenden

Vi är glada över att kunna erbjuda det största utbudet av student- och korttidslägenheter i Södertälje. Lägenheterna finns i områdena centrum, Grusåsen, Rosenlund och på Värdsholmen.

Vi hyr ut våra student- och korttidslägenheter i första hand till heltidsstuderande högskolestudenter på KTH Södertälje och Campus Telge.

Här kan du läsa mer om vad som gäller för våra student- och korttidslägenheter.

Här nedan kan du se vilka student- och korttidslägenheter vi erbjuder just nu. Du som student behöver aktivt söka boende hos oss, det gör du genom att ställa dig i vår bostadskö.

For English version, click here.

Lediga förråd - ingen uthyrning

Vi inventerar våra förrådsutrymmen och mopedrum, därför har vi ingen uthyrning av dessa just nu.

Senast ändrad: 21 maj, 2019