Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Så här funkar det

På ett år hinner vi träffa ca 150 ungdomar mellan 18 och 29 år. Det alla har gemensamt är att de söker arbete och samtidigt saknar erfarenhet från arbetslivet. 

En del har lätt för sig medan andra har en litet längre startsträcka. En del har slutbetyg i både grund- och gymnasieskola medan andra har hoppat av skolan i förtid. I och med att de blir anställda av Telge Tillväxt får de alla en gemensam grund att stå på.

Vår träningsarena är yttre skötsel. Det kunde egentligen vara vad som helst. Det viktiga är att det är på riktigt och inte på låtsas. Man lär sig att komma i tid, att ta ansvar för sig själv och den arbetsuppgift man är satt att sköta. Man får helt enkelt lära sig vad det innebär att ha ett jobb.

De som visar framfötterna vill vi gärna ge chansen att pröva sina vingar utanför Telge Tillväxt. Du som representant för företag, myndighet, förening eller organisation kan hjälpa en ung människa till ytterligare en rad i cv:t och en referens.

Oavsett om det gäller försäljning, lagerarbete, yttre skötsel, inventering eller administration så har vi medarbetare som kan börja jobba med relativt kort varsel. Om allt fungerar som det ska har du på relativt kort tid en medarbetare som är uppe i full produktion.

Vill du anställa går det bra eller också så går vår ”tillväxare” vidare med en erfarenhet rikare och ett steg närmare arbetsmarknaden.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Senast ändrad: 12 november, 2019