Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Höstlöv

Ditt stadsnät - vår passion

Telge Nät bidrar till och tar ansvar för hela Södertäljes digitala utveckling. Vår resa startade redan 2005 då vi påbörjade utbyggnaden med fibernätet som är grunden till det digitala samhället.

Genom vår erfarenhet kan vi idag med stolthet erbjuda dig ett lokalt fibernät som är tryggt, driftsäkert och som håller hög kvalitet hela vägen hem. Vår passion är att leverera ett fibernät som är hållbart idag, imorgon och i framtiden. För oss är det inget vanligt stadsnät, det är ditt stadsnät.

Fiber är framtiden

Vi vill ge dig tillgång till digitaliseringens alla möjligheter. Därför har vi ett öppet och neutralt fibernät som levererar upp till 1000 Mbit per sekund för att hela familjen samtidigt ska kunna surfa, se på TV, streama filmer på nätet, spela online, arbeta effektivt på distans och göra mycket annat på en och samma gång.

Den fria konkurrensen ger dig dessutom tillgång till de bästa priserna på marknaden och har hög tillförlitlighet då det inte påverkas av väder och vind. Ja, möjligheterna är nästintill oändliga, uppfyller kraven för det moderna boendet och räcker för alla tänkbara behov i framtiden.

Läs mer om hur du kan ansluta dig till vårt stadsnät.

Senast ändrad: 3 juni, 2019