Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Ditt stadsnät - vår passion

Vårt uppdrag är att bidra till Södertälje kommuns digitala utveckling. Resan startade redan 2005 då utbyggnaden av fibernätet påbörjades och som idag är grunden till det digitala samhället.

Genom vår erfarenhet kan vi idag med stolthet erbjuda dig ett lokalt fibernät som är, tryggt, driftsäkert och håller hög kvalitet hela vägen hem. Vår passion är att leverera ett fibernät som är hållbart idag, imorgon och i framtiden. För oss är det inget vanligt stadsnät, det är ditt stadsnät.

Fiber är framtiden

Vi vill ge dig tillgång till digitaliseringens alla möjligheter. Därför har vi ett öppet och neutralt fibernät som levererar upp till 1000 Mbit per sekund för att hela familjen samtidigt ska kunna surfa, se på tv, streama filmer på nätet, spela online, arbeta effektivt på distans och göra mycket annat på en och samma gång.

Fri konkurrens ger bra pris

Den fria konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna ger dig dessutom tillgång till de bästa priserna på marknaden och fibernätet har hög tillförlitlighet då det inte påverkas av väder och vind. Ja, möjligheterna är nästintill oändliga, uppfyller kraven för det moderna boendet och räcker för alla tänkbara behov i framtiden.

Läs mer om hur du ansluter dig till vårt stadsnät.

Senast ändrad: 14 januari, 2022