Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Framtiden finns i Södertälje

Södertälje har ett starkt näringsliv med en lång tradition av företagande. Här finns allt från tillverkningsindustri och forskning i världsklass till nytänkande inom mat och hållbarhet. Med andra ord – i Södertälje finns goda förutsättningar att både starta och driva framgångsrika företag. 

Entreprenörsandan är hög. Varje år startas ungefär 600 företag i Södertälje kommun. Med länets tredje största arbetsmarknad och ett strategiskt läge i Stockholmsregionen är det inte konstigt att så många väljer att etablera sig här. Här finns Europavägar, hamn och järnvägsförbindelser och närhet till Arlanda, Bromma och Skavsta flygplatser. Goda kommunikationsmöjligheter gör att 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Södertälje står inför en spännande utveckling de närmsta åren med bland annat Södertälje Science Park som är en unik högskolesamverkan mellan Scania, AstraZeneca, KTH och Södertälje kommun, bygget av Ostlänken och en hög takt i bostadsbyggandet. Här finns mycket planlagd företagsmark och en stadskärna som planeras bli dubbelt så stor som i dag.

Visst låter det spännande? Vill du veta mer om varför Södertälje är en utmärkt plats att etablera ditt företag på, läs gärna "26 skäl att etablera och investera i Södertälje".

Senast ändrad: 9 december, 2019