Telge Energi

Telge Energi är ett elbolag som sedan 2008 har erbjudit förnybar el från vind och vatten och på senare år även från sol. 2019 togs nya steg i strävan att bidra till ett hållbart samhälle. Då växlade bolaget över till hållbar el märkt med ”Bra Miljöval” – en av världens hårdaste miljömärkningar för el.

Uppdrag

Telge Energi säljer elavtal och närliggande tjänster till privatpersoner och små och medelstora företag i hela Sverige. I erbjudandet ingår också elavtal med förnybar och hållbar el, försäljning och installation av solceller, laddstolpar, energilagringslösningar och energieffektivisering.

Affärsidé

Telge Energi är ett elbolag som vill utmana branschen och skapa skillnad genom att bara sälja el från sol, vind och vatten. Bolaget erbjuder lösningar för kunder som värdesätter enkelhet och förnybar el.

Tjänster

Telge Energi erbjuder en mix av produkter och tjänster för både privatpersoner och företag. Som kund har du möjlighet att få förnybar och hållbar el från sol-, vind- och vattenkraft, liksom möjligheten att lägga till 100% Svensk sol och 100% Vind i ditt avtal. Telge Energi erbjuder också solceller för att privatpersoner och företag ska kunna producera egen el.

Webbplats

Dokument