Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Tack till alla som besökte årets Sportlovsdagar

Årets Sportlovsdagar var välbesökta och ungefär 800 barn beräknas ha deltagit. Veckan inleddes med prova-på ridning på Södertälje ridklubb och Järna ridklubb. Där fick barnen, förutom att rida, också öva på att ta hand om hästen på bästa sätt; borsta, kratsa hovar och kanske också gosa lite med sin nya, fyrfota vän. 

På onsdagen invaderades Scaniarinken av glada, sportlovslediga barn. Gymnastik, ishockey, orientering, cykling och massa annat kul fanns att prova. Årets nytillskott judo var välbesökt och det var många som ville prova grepp, kasta och bli kastade.

Doris, 7 år, på bild ovan:

- Jag tyckte det var roligast att springa på tid (orientering). Och kasta varandra på mattan (judo). Nu ska jag få en ansiktsmålning.

Sportlovsdagarna är en viktig del av vårt sponsringsarbete som syftar till att ge barn inom kommunen en aktiv och rolig fritid. Vi i Telgekoncernen arbetar tillsammans med idrotts- och kulturföreningar i Södertälje för att ge barn och unga i kommunen möjlighet till en aktiv fritid och ett händelserikt sportlov.

Våra samarbetspartners

Assyriska FF, Södertälje Teateramatörer, Södertälje Gymnastik- och Simförening, SBBK, Syrianska FC, Södertälje Cykelklubb, SSK, Södertälje - Nykvarn Orientering, Telge United, Södertälje Ridklubb, Järna Ridklubb, Södertälje Volleybollklubb och Södertälje judoklubb.


Så här kan det se ut på Sportlovs­dagarna

Sportlovsdagarna 2017

Senast ändrad: 1 mars, 2019