Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Sportlovsdagarna

Sportlov i Södertälje är allt annat än tråkigt. Under sportlovet kan du testa massor av nya, roliga sporter och aktiviteter. Telge bjuder dig mellan 6-15 år på allt från volleyboll och ishockey till basket, ridning och teater. Och allt är självklart helt gratis.

Sportlovsdagarna är en viktig del av Telges sponsringsarbete, där Telge tillsammans med idrotts- och kulturföreningar i Södertälje ger barn och unga i kommunen möjlighet till en aktiv fritid och ett händelserikt sportlov.

Sportlovet är ett jättebra tillfälle att testa en ny aktivitet, träffa nya kompisar och kanske hitta nya intressen.

Sportlov på hemmaplan? Såklart!

Resor i alla ära, men för familjer som väljer att vara hemma under sportlovet finns mycket kul att välja på. Telgekoncernen arrangerar Sportlovsdagarna för sportlovslediga barn och ungdomar i åldern 6-15 år. En fartfylld heldag på Scaniarinken, gratis ridning och ett par överraskningar står på schemat. 

Under tre dagar arrangerar vi roliga prova-på aktiviteter tillsammans med våra partners inom Södertäljes föreningsliv. Alla aktiviteter är såklart gratis. 

Scaniarinken 27 februari 

Här blir det en heldag på Scaniarinken med roliga prova-på-stationer och spännande aktiviteter. Kom och testa på ishockey, orientering, gymnastik, basket, teater och, mycket mer. 

En nyhet för i år är Södertälje judoklubb som visar judons alla tekniker. Vågar du testa? 

Var och när: Scaniarinken, tisdag 27 februari kl. 10-15

Anmälan: ingen föranmälan, det är bara att komma!

Södertälje Ridklubb 25 februari 

Södertälje Ridklubb bjuder in till en förmiddag i stallet med både ridning och hästskötsel. Eftersom platserna är begränsade föranmäler man sitt intresse. Sedan lottas platserna ut.

Anmälan: läs mer och anmäl dig här

Järna Ridklubb 26 februari

Även i Järna finns det chans att prova på ridning och hästskötsel hos Järna Ridklubb. Också här gäller det att anmäla sig i förväg och platserna lottas ut. 

Anmälan: läs mer och anmäl dig här

Våra samarbetspartners

Assyriska FF, Södertälje Teateramatörer, Södertälje Gymnastik- och Simförening, SBBK, Syrianska FC, Södertälje Cykelklubb, SSK, Södertälje - Nykvarn Orientering, Telge United, Södertälje Ridklubb, Järna Ridklubb, Södertälje Volleybollklubb och Södertälje judoklubb.


Så här kan det se ut på Sportlovs­dagarna

Sportlovsdagarna 2017

Senast ändrad: 1 februari, 2019