Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Snö sett ovanifrån

Sportlov på hemmaplan? Såklart!

Telgekoncernen arrangerar Sportlovsdagarna för sportlovslediga barn och ungdomar i åldern 6-15 år. En fartfylld heldag på Scaniarinken, gratis ridning och ett par överraskningar står på schemat. Årets nyhet är Vetenskapsläger på Tom Tits Experiment.

Alla aktiviteter är såklart gratis.

Välkommen till Scaniarinken tisdag den 25 februari, kl. 10-15

Här blir det en heldag på Scaniarinken med roliga prova-på-stationer och spännande aktiviteter. Kom och testa på ishockey, orientering, gymnastik, basket, teater och mycket mer.

Ingen föranmälan behövs, det är gratis och bara att komma förbi.

Fullt! Södertälje Ridklubb måndag den 24 februari

Prova på-ridningen är fullbokad, det går tyvärr inte att anmäla sig längre. Välkommen till Scanarinken istället tisdagen den 25 februari.

Fullt! Järna Ridklubb torsdag den 27 februari

Prova på-ridningen är fullbokad, det går tyvärr inte att anmäla sig längre. Välkommen till Scanarinken istället tisdagen den 25 februari.

Fullt! Vetenskapsläger på Tom Tits Experiment måndag-torsdag den 24-27 februari

Vetenskapslägret är fullbokat, det går tyvärr inte att anmäla sig längre. Välkommen till Scanarinken istället tisdagen den 25 februari.

Våra samarbetspartners

Assyriska FF, Södertälje Teateramatörer, Södertälje Gymnastik- och Simförening, SBBK, Syrianska FC, Södertälje Cykelklubb, SSK, Södertälje - Nykvarn Orientering, Telge United, Södertälje Ridklubb, Järna Ridklubb, Södertälje Volleybollklubb, Södertälje judoklubb och Tom Tits Experiment.

Föreningslogotyper

Hur hänger det ihop?

Inom Telgekoncernen har vi ett tydligt uppdrag att vara till nytta och glädje för Södertäljeborna. Det gör vi bland annat genom att arbeta med sponsring där Sportlovsdagarna ingår. Syftet är att väcka barns intresse kring en aktiv fritid och sänka tröskeln för idrottande och aktivering. Läs mer om hur vi ser på sponsring.

Logotyp för Sportlovsdagarna

Senast ändrad: 12 februari, 2020