Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Snö sett ovanifrån

Årets Sommarskoj

För tolfte året i rad arrangerade vi på Telge, tillsammans med ett 20-tal föreningar, Sommarskoj – roliga och gratis dagläger för barn och ungdomar. I år har ungefär 800 barn deltagit.

Under sommaren har det varit full aktivitet i våra idrotts- och kulturföreningar i och kring Södertälje. Det har sprungits, spelats teater, fotboll, basket, volleyboll, ridits, dansats, och mycket mer.

Årets nyheter Robotdagar på Tom Tits Experiment och Äventyrsläger i Trosa skärgård drog en hel del ansökningar – cirka fyra sökande till varje plats.

– Äventyrslägret har aktiviteter som vanligtvis kostar en hel del, till exempel segling och dykning. Att kunna erbjuda ett sådant läger i år har känts extra kul, berättar Marie Antonsson, ansvarig för sponsring på Telge. Man får chans att mötas över gränserna, prova något nytt och kanske skaffa ett par nya kompisar.

En del i Telges sponsringsarbete

Sommarskoj är en viktig del av Telgekoncernens sponsringsarbete, där vi tillsammans med idrotts- och kulturföreningar i Södertälje ger barn och unga i åldern 6-16 år i kommunen möjlighet till en aktiv fritid och ett händelserikt sommarlov.

Till Sommarskojssajten

Senast ändrad: 14 augusti, 2019