Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Nu har anmälningstiden gått ut

Res i rymden med en robot eller väck äventyraren i dig – årets Sommarskoj bjuder på flera nyheter för sommarlovslediga kids i Södertälje kommun.

Nytt för i år är Robotdagar på Tom Tits Experiment där barnen får två roliga heldagar på temat robotar. Kreativiteten flödar och man får bland annat ge sig ut på en resa i rymden med roboten Dash, programmera en Spheroraptor att rymma och ta en åktur i en riktig robotarm. För barn 8-12 år, totalt 88 platser.

En annan nyhet är Äventyrslägret som håller till ute på ön Oaxen. Där får 26 barn väcka äventyraren i sig och prova på aktiviteter som segling, dykning, öva sig i samarbete och massor av annat kul. Och självklart är alla andra aktiviteter med – basket, volleyboll, fotboll, ridning, orientering och mycket mer!

Gratis och inga förkunskaper

Precis som 2018 är Sommarskoj 2019 helt gratis och inga förkunskaper behövs!

En del i Telges sponsringsarbete

Sommarskoj är en viktig del av Telgekoncernens sponsringsarbete, där vi tillsammans med idrotts- och kulturföreningar i Södertälje ger barn och unga i åldern 6-16 år i kommunen möjlighet till en aktiv fritid och ett händelserikt sommarlov.

Ta mig till Sommarskojssajten

Senast ändrad: 23 maj, 2019