Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Om den här webbplatsen

Behandling av personuppgifter

Telge behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning 2016/679, dataskyddslagen 2018:218 och annan relevant lagstiftning. Här kan du läsa om vår hantering av personuppgifter.

Kakor (cookies)

Den här webbplatsen använder kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Nästa gång du besöker webbplatsen kan webbläsaren använda den för att visa sidorna enligt dina inställningar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, ska alla som besöker en webbplats som använder kakor samtycka till att det lagras kakor på användaren dator och informeras om vad kakor används till och hur sådan användning förhindras.

Telges webbplats använder kakor för att få tillgång till bättre besöksstatistik och för att behålla inställningar för webbplatsens utseende. Telge sparar ingen personlig information om besökarna via kakor.

Google Analytics

Viss information om användningen av Telges webbsidor skickas till Google genom att vi använder Google Analytics. Vi använder dock anonymiseringsversionen av denna så ingen information som kan sammankopplas med någon individuell användare skickas vidare till Google.

Användning av Google Analytics innebär i nuläget att uppgifter, inklusive personuppgifter, kan komma att överföras till USA som är ett tredje land utanför EU/EES där EU:s dataskyddslagstiftning inte tillämpas. Det kan innebära ökade risker för registrerades personuppgifter bland annat vad avser möjligheterna för myndigheter i tredje land att få tillgång till uppgifterna och får registrerades möjligheter att utöva rättigheter när det gäller sina personuppgifter. Vi anonymiserar dock all data innan den behandlas i Google Analytics vilket innebär att inga personuppgifter överförs till tredje land. Vi sparar anonymiserade uppgifter som används i Google Analytics under en period om 38 månader. Kontakta oss gärna vid ytterligare frågor om hur vi använder Google Analytics.

Googles behandling av data från vår webbplats – google.com

Om du inte vill tillåta kakor

Om du inte vill tillåta att kakor lagras på din dator kan du stänga av funktionen i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan också radera kakor som lagrats på din dator i efterhand. Hur du gör detta beror på vilken webbläsare du använder. Du kan hitta mer information om detta i din webbläsares hjälpfunktion.

Om du väljer att inte tillåta kakor riskerar du att förlora viss funktionalitet på webbplatsen.

Om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Tillgänglighetredogörelse

Här beskriver vi hur tillgänglig telge.se är, vilka brister som finns och hur vi planerar att åtgärda dem. Här får du också information om hur du kan kontakta oss om du upptäcker brister.

Kontakt för frågor och synpunkter

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår webbplats. Har du synpunkter eller frågor om innehållet på webbplatsen är du välkommen att kontakta oss via mejl webbtillganglighet@telge.se

Senast ändrad: 14 maj, 2021