Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Träffa oss under Södertäljefestivalen

Publicerad den 22 augusti

Kom och besök ett mysigt hem i ett tält eller vandra runt i en lägenhet på Stockholmsberget och beundra utsikten.

I helgen blir det fest i centrum när Södertäljefestivalen tar över stan. Förutom uppträdanden och olika aktiviteter finns även vi på Telge representerade.

I ett av våra tält finns Telge Nät och Telge Återvinning som har designat det så att det ser ut som ett hem inklusive garageuppfart med soptunnor för hemsortering. Här kommer det att finns information om allt som vi på Telge Nät och Telge Återvinning bidrar med för att skapa en fungerande vardag. Du som besöker tältet kan också vara med och tävla om ett årskort för hela familjen på Tom Tits Experiment.

Bredvid Telge Nät och Telge Återvinning kommer vi från Telge Bostäder att stå. Hos oss kommer det att handla om VR – virtual reality. Med hjälp av den nya tekniken kommer att du kunna förflytta dig till ett framtida hem, nämligen terrasslägenheten i den ännu obyggda fastigheten Stockholmsberget.

Ta på dig utrustningen och du kan förflytta dig runt i lägenheten och ut på terrassen för att njuta av den fantastiska utsikten över Södertälje med omnejd.

Så om du besöker Södertäljefestivalen, missa inte att titta in i våra tält.

Mer information om Södertäljefestivalen hittar du här.

Den 25-27 augusti är det Södertäljefestivalen, en helg fylld av gratis underhållning och aktiviteter för alla. Många företag och organisationer visar upp sig.