Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Tio gånger så snabbt internet

I Södertälje har Telge Näts stadsnätskunder haft tillgång till maximalt 100 Mbit/s. Under juni 2019 utökas kapaciteten och hastigheten kan bli tio gånger så hög. 

Publicerad den 31 maj, 2019

I Södertälje har Telge Näts stadsnätskunder haft tillgång till maximalt 100 Mbit/s. Nu utökas kapaciteten och hastigheten kan bli tio gånger så hög. 

Med den snabba tekniska utvecklingen har behovet av högre bandbredd blivit påtagligt. Både medborgare och tjänsteleverantörer ställer högre krav på större kapacitet i ett fibernät. I Södertälje har Telge Näts stadsnätskunder haft tillgång till maximalt 100 Mbit/s, en hastighet som nu kan bli upp till tio gånger snabbare. Utöver ordinarie utbud kan tjänsteleverantörerna nu också erbjuda de högre hastigheterna 250, 500 och 1000 Mbit/s.

– Vi har sett att behovet av snabbt internet ökar och kraven på oss som nätägare skärps. Det här en möjlighet för alla som ställer lite högre krav och är i behov av bästa möjliga kapacitetslösning i hemmet, säger Tommy Källman, stadsnätsstrateg Telge Nät.

Så här tecknar du avtal för snabbare tjänst

Du som är intresserad av att teckna dig för en snabbare tjänst vänder dig direkt till din tjänsteleverantör

Stadsnät till ytterområden inom Södertälje kommun

Den här möjligheten har en direkt påverkan på projektet Stadsnät 2020 där Telge Nät bygger ut stadsnätet till ytterområden inom Södertälje kommun. Det här gör Telge Näts stadsnät erbjudande än mer attraktivt då högre hastigheter efterfrågas av både medborgare och tjänsteleverantörer. Ytterområdena där stadsnätet just nu byggs ut hittar du här.

Vid frågor, kontakta Tommy Källman, telefon 08-550 230 95 eller mejl tommy.kallman@telge.se