Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Telge möter Södertäljes företagare

Publicerad den 30 oktober

Fredag den 9 november är det dags för Södertäljes Företagardag. På plats i Scaniarinken bland lokala företag och organisationer finns flera Telgebolag representerade; Telge Fastigheter, Telge Återvinning, Telge Nät, Telge Energi och Telge Tillväxt. På Jobbtorget träffar Telge och Telge Tillväxt arbetssökande.

Det här är Företagardagen

Södertälje Företagardag är en plats för möten mellan det lokala näringslivet, kommunen, organisationer och allmänheten med ambition att stärka Södertäljes företagsklimat, varumärke och attraktionskraft. Under dagen kan besökarna på mässan träffa drygt 120 utställare och lokala företagare, hitta nya affärsmöjligheter och lyssna på olika föredrag.

Telgekoncernen finns representerad för att berätta om flera av våra verksamheter.

Frukostseminarium

Företagardagen invigs med ett frukostseminarium där bland annat Ishtar Touailat, som utsetts till Framtidens kvinnliga ledare av chefsorganisationen Ledarna, inspirationstalar.

Jobbtorget

På Jobbtorget finns flera av Södertäljes och regionens största och mest attraktiva arbetsgivare. Här möts utställare och besökare för att diskutera arbete, kvalifikationer och möjligheter. Till Jobbtorget är alla välkomna som söker nytt jobb eller bara vill testa sin kompetensprofil gentemot arbetsgivarna. Här finns representanter från Telge och Telge Tillväxt för att träffa arbetssökanden.

Södertäljegalan

Företagardagen avslutas traditionsenligt med Södertäljegalan som anordnas för fjärde året i rad. Under galan med middag och underhållning av Peter Asplund Big Band Show, delas åtta utmärkelser ut till företagare, föreningar och eldsjälar.

Mer information: Södertäljegalan 2018

Program Södertälje Företagardag fredag 9 november

Frukostseminarium kl. 08.00-10.30, Scaniarinken.

Mässa kl. 11.00-16.00, Scaniarinken.

Jobbtorget kl. 13.00-16.00, Galleriet plan 1, Scaniarinken.

Södertäljegalan kl. 19.00-23.00, Restaurang Snäckviken.

Företagardagen är öppen för allmänheten och inträdet på Scaniarinken är gratis för alla besökare. Till Södertäljegalan som arrangeras på kvällen är det dock biljettköp som gäller men alla är välkomna.

Arrangörer: Destination Södertälje, Företagarna Södertälje och Stockholms Handelskammare

Partners: AstraZeneca, Scania, Telge och Adecco

Mer information: Södertälje Företagardag