Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Nästa vecka drar årets Sommarskoj igång

Publicerad den 16 juni

På måndag, den 19 juni, startar flera av Sommarskojs läger där cirka 700 barn och ungdomar i Södertälje får prova på nya, spännande utmaningar.

Under våren har drygt 1 000 barn bosatta i Södertälje kommun anmälts till de många aktiviteter och läger som erbjuds i årets Sommarskoj. Platserna lottats ut och nu är nästan 700 barn anmälda och redo för starten. Sommarskoj pågår under hela lovet, fram till och med vecka 32. Årets läger innefattar fotboll, basket, innebandy, teater, vetenskapsläger, gymnastik, beachvolleyboll, friidrott, ridning, simhopp, orientering, skridskoåkning, mountainbike, judo, streetdance och aktiviteter på Tjejhuset.

– Vi arrangerar Sommarskoj för att ge Södertälje kommuns barn och ungdomar möjligheten att prova på något nytt, lära känna nya vänner och få en roligare och aktivare sommar, berättar Susanne Stamreus, kommunikationsdirektör på Telge.

Fram till den 23 april kunde man anmäla sitt barn till Sommarskoj. Men även om anmälningstiden gått ut finns fortfarande några ströplatser kvar på fotboll, basket, beachvolleyboll, teater, streetdance och innebandy. Det informerar Telge om på Sommarskojs webbplats sommarskoj.telge.se.

Årets Sommarskoj är det 11:e som anordnas av Telge och är en del av sponsringsarbetet och satsningen på barn och unga i Södertälje kommun.

– Det här är en av årets roligaste satsningar, avslutar Susanne. Vi hoppas att alla som deltar får nya vänner och en massa roliga minnen med sig hem.

Mer information:
Susanne Stamreus, kommunikationsdirektör Telge, 08-550 230 81.