Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Södertälje Science Week

Logotype Science Week 2020
Publicerad den 15 januari, 2020

Under den 29 januari - 1 februari pågår Södertälje Science Week, ett arrangemang för både allmänhet och företag. Gratis föreläsningar, workshops och framtidsspaningar kring digitalisering, samhällsförändring, innovation och hållbarhet. 

Det här gör Telge

Från Telgekoncernen medverkar Telge Nät, Tom Tits Experiment, Telge Återvinning, Telge Bostäder och Telge Energi.

Telge Tillväxt finns på plats som värdar. De kommer även att förbereda för och montera upp och ner allt inför och efter Science Week samt fungera som parkeringsvakter. Under lunchen den 29 januari finns de på plats på KTH:s yta på entréplan för att svara på frågor om sin verksamhet.

Tips på programpunkter

Onsdag 29 januari

Torsdag den 30 januari 

Fredag 31 januari

Lördag 1 februari

Fakta Södertälje Scienceweek

Science Week är ett initiativ från Science Park och ett evenemang med möten, seminarier, föreläsningar, workshops, afterwork och andra aktiviteter för näringsliv, studenter, elever, lärare och allmänheten. Det är fokus på forskning, innovation, utveckling och högre utbildning.

Inträdet är gratis för alla besökare. En del aktiviteter kräver dock föranmälan.

Program

Programpunkter Science Week 2020

Arrangörer

Huvudarrangör är Södertälje Science Park AB. Strategiska medarrangörerär Scania, AstraZeneca, KTH, Södertälje kommun, Acturum. Medarrangörer är Destination Södertälje, Grafikens Hus, projekt Matlust, Tom Tits Experiment, Swetox, SPPD, Campus Telge, Nyföretagarcentrum, UIC, Ung Företagsamhet, Telge AB. 

Mer information om Södertälje Science Week hittar du här.