Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Företagardagen 2019

logotype, Södertälje företagardag
Publicerad den 6 november, 2019

På Södertäljes företagsevent får stora och små företag i Södertälje nätverka, inspireras och visa upp sig. Självklart finns även Telgebolagen på plats på Södertälje Företagardag fredag den 8 november.

Företagardagen i Scaniarinken

I Scaniarinken samlas företagare från alla slags branscher och storlekar – alla med den gemensamma nämnaren att de är verksamma i Södertälje. Syftet med Företagardagen är att skapa en plattform där Södertäljes näringsliv kan nätverka och etablera nya affärsrelationer.

Dagen inleds med Frukostklubben, en inspirationsfrukost för företagare, politiker och tjänstemän, med temat ”Att skapa glädje och effektivitet på arbetsplatsen”.

- Vi har de senaste åren jobbat mer på våra lokala nätverk – inte bara inom branschen, berättar Per Fredman, vice vd försäljning och marknad, Södertälje Hamn. Vi vill att fler ska lära känna oss och känna till vad vi gör, det gör vi bland annat genom delta på företagardagen, bjuda in yrkeshögskolan och ta emot LIA-elever (lärande i arbete). Ibland tror jag att många glömmer bort att Södertälje är en hamnstad, det måste vi ändra på.

I år, för första gången, deltar alla Telgebolagen på Företagardagen för att visa upp verksamheten och möta andra företagare.

Södertäljegalan, där både företag- och föreningslivet i Södertälje hyllas, avslutar dagen.