Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Telge möter Södertäljes företagare

Publicerad den 10 november

Fredag den 17 november är det dags igen för Södertäljes Företagardag. På plats i Scaniarinken bland lokala företag och organisationer finns flera Telgebolag representerade; Bostäder, Hovsjö, Fastigheter, Återvinning och Nät och Tillväxt.

Det här är Företagardagen

Södertälje Företagardag är en plats för möten mellan det lokala näringslivet, kommunen, organisationer och allmänheten med ambition att stärka Södertäljes företagsklimat, varumärke och attraktionskraft. Under dagen kan besökarna på mässan träffa drygt 100 utställare och lokala företagare, hitta nya affärsmöjligheter och lyssna på olika föredrag.

Företagardagen är öppen för allmänheten och inträdet på Scaniarinken är gratis för alla besökare. Till Södertäljegalan som sker på kvällen är det dock biljettköp som gäller men alla är välkomna.

Även Telgekoncernen finns representerad för att berätta om flera av våra verksamheter:

  • Bostäder och Fastigheter - lokaler som finns för företag
  • Hovsjö, Hubben - möjligheter att hyra konferenslokaler m.m.
  • Återvinning - företagstjänster.
  • Nät - stadsnät och fjärrvärme
  • Tillväxt 

Frukostklubben

Företagardagen invigs med Frukostklubben där det bjuds på hållbar frukost från projekt Matlust. Förutom invigningen blir det samtal kring Södertäljes företagsklimat och Colin Moon, inspirationsföreläsaren som med humor bland annat pratar om kulturkrockar på arbetsplatser och kulturella skillnader.

Södertäljegalan

Företagardagen avslutas med Södertäljegalan som anordnas för tredje året i rad. Under galan med middag och underhållning av bland andra artisten Nano delas åtta utmärkelser ut till företagare, föreningar och eldsjälar. Södertäljegalan syftar till att öka stoltheten och samhörigheten mellan Södertäljebor, företagare och föreningar samt att lyfta fram goda exempel och förebilder i Södertälje. Samtliga priser har en jury som tar fram finalister och utser en vinnare. Samtliga finalister presenteras här.

Fakta Södertälje Företagardag

Datum: fredag, 17 november

Program:

Frukostklubben kl. 08.30-10.45 (Scaniarinken)
Mässa kl. 11.00-16.00 (Scaniarinken)
Södertäljegalan kl. 19.00-23.00 (Restaurang Snäckviken)

Arrangörer: Destination Södertälje, Företagarna Södertälje och Stockholms Handelskammare

Sponsorer: AstraZeneca, Scania, Telge, Adecco och MODIS

Mer information: Södertälje Företagardag