Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Porträttbild, Robert Camuset

Möt Robert Camuset, avdelningschef Elnätsdistribution Telge Nät

Hej Robert, vad gör du på jobbet?

Jag är chef på Elnätsdistribution, där vi utför nybyggnation, avhjälpande och förebyggande underhåll av elnätet i Södertälje och Nykvarns kommun. Kort sagt – vi tar hand om elnätet så att det håller för många år framöver! Vi ansvarar också för gatubelysningsnätet i Södertälje och Nykvarns Kommun.

Vad har du för fritidsintressen?

Jag brukar tävla i styrkelyft och spela innebandy när det inte pågår en pandemi. Annars hittar jag på roliga saker med min sambo Yasmine, dottern Molly och vår lilla vovve.

Vilka egenskaper tycker du är viktiga att ha som chef och ledare?

Ärlighet, transparens, en positiv inställning, bra kommunikativ förmåga, att våga fatta beslut och att tro på sina medarbetare är viktigt. Liksom att visa uppskattning och empati.

Som ledare och chef inspireras jag mycket av lagidrotten, där jag kan se mig själv som en lagkapten för ett idrottslag där alla har olika positioner. Likt ett idrottslag så är det viktigt med god moral och rätt inställning, vilket är upp till mig som ledare att skapa förutsättningar för.

Vad är det bästa med att jobba inom Telge enligt dig?

Det bästa är alla duktiga och engagerade medarbetare som gör att jag själv utvecklas och inspireras. Även företagskulturen är något jag vill lyfta. Vi har tillsammans skapat en inkluderande kultur med framåtsträvande värderingar och normer vilket jag tycker ger en fin gemenskap och mångfald. Jag har jobbat på Telge Nät sedan 2008 och jag skulle inte kunna tänka mig en bättre arbetsplats.

Vilket av våra kärnvärden tycker du lite extra om och hur arbetar du med det i din roll?

Telges kärnvärden är något som genomsyrar allt vi gör mer eller mindre. Jag vill passa på att slå ett extra slag för ”enkel”, oftast är de bästa lösningarna också de enklaste.

Senast ändrad: 20 april, 2021