Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Möt Alexander Byström, analytiker på Telge Fastigheter

Hej Alexander. Vad gör du på jobbet?

Mitt jobb handlar mycket om att ta fram olika typer av underlag för ekonomiska beslut, göra analyser, genomföra fastighetsvärderingar etc. På senare tid har jag jobbat mycket med fastighetstransaktioner.

Vad driver dig?

Utveckling, utmaningar och att lösa problem. Något som jag upplever att jag får mycket av i mitt nuvarande jobb hos Telge Fastigheter.

Hur har din karriärväg hos Telge sett ut?

Jag började för ett par år sedan med en trainee-/projektanställning som löpte 10 månader och fick efter den tiden en tillsvidareanställning som fastighetsanalytiker.

Vad är särskilt kul och utmanande i ditt jobb?

Att ingen dag är den andra lik. Jag ställs varje dag inför nya typer av uppgifter och utmaningar och kommer varje dag i kontakt med nya människor.

Varför valde du Telge som arbetsgivare?

Dels för att det är en stor koncern som inrymmer många bolag med olika typer av verksamhetsinriktningar och dels för att Telge tar ett stort socialt samhällsansvar. Telge erbjuder dessutom stora möjligheter för min egen personliga utveckling.

Har du något bra tips till någon som funderar på att börja på Telge?

Om du känner att Telges kärnvärden öppen, modig, enkel och personlig är egenskaper som stämmer in på dig, eller som du tycker är värden att sträva efter, så är Telge rätt plats för dig.

Senast ändrad: 23 januari, 2018