Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Kvinna som ler

Gör karriär

Vi vill se dig växa. Och gör plats för dig att göra det. Oavsett om du är intresserad av en framtida chefsroll, vill utveckla spetskompetens inom ditt område eller är nyfiken att testa en helt ny roll eller nytt område. Vi vill skapa möjlighet för dig att själv forma din framtid inom Telge.

Vi vet att vi har mycket kompetens, kunskap och erfarenhet bland våra anställda och uppmuntrar medarbetare att söka lediga tjänster inom koncernen.

Kompetensutveckling

Ingen är fullärd. Och vi kan alla bli bättre. Därför erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom bland annat ledarskap, kompetensutveckling inom olika områden och leanbaserade arbetsmetoder. Inom de områden vi inte kan erbjuda utbildningar internt har vi externa samarbetspartners som hjälper oss.

Förmåner

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger var och en rätt förutsättningar att göra ett bra arbete. Det här erbjuder vi.

Balans

Vi tror på balans mellan privat- och arbetsliv, ett hållbart liv. I den mån det är möjligt har vi flexibla arbetstider och med hjälp av god planering, ett systematiskt arbetssätt och ständiga förbättringar skapar vi bästa möjliga förutsättningar för en bra arbetsmiljö.

 

Senast ändrad: 13 november, 2019