Möt Cecilia Ståhl, vd Telge Tillväxt

Hej Cecilia, vad gör du på jobbet?

Jag leder Telge Tillväxt som verkar för att unga vuxna ska komma i egen försörjning, genom ett nära samarbete med näringslivet.

Vad driver dig?

Att ha ett arbete som är roligt, utmanande och spännande. Jag har jobbat med arbetslivsfrågor i ungefär 13 år och det är det som ligger mig varmast om hjärtat. För mig är det också viktigt att ha ett jobb där man gör skillnad för människor.

Hur har din karriärväg hos Telge sett ut?

Jag är beteendevetare i grunden och började samarbeta med Telge när jag var vd på Manpower Telge Jobbstart. Jag har också varit tillförordnad vd på Telge Återvinning och under en period var jag HR-direktör.

Vad är särskilt kul och utmanande i ditt jobb?

Jag är stolt över ett land som Sverige där vi tar emot flyktingar och hjälper människor från krig. Jag tror väldigt mycket på att vi ska öppna Sverige och hjälpa till. Men vägen till framgång är genom integration, och integreras gör du genom arbete eller studier. I det här jobbet bygger man ett samhälle och en stad. Det är väldigt komplext, men framförallt, väldigt roligt!

Varför valde du Telge som arbetsgivare?

Jag fastnade för Södertälje som stad och kände direkt att jag ville jobba inom Telgekoncernen. Det var åtta år sedan, och på den vägen är det!