Möt Emil Wåhlström Yderberg, projektledare på Telge Nät

Hej Emil, vad gör du på jobbet?

Främst projektleder jag fjärrvärmearbeten men även lite servis-jobb. Då kan det bli lite allt möjligt, både VA, el och stadsnät. Alla dagar är olika, jag får mina uppdrag från vår planeringsavdelning och det kan vara allt från att dra in en ledning till en ny kund eller reinvesteringsjobb, att vi byter ut gamla ledningar. Jag jobbar främst på kontoret men åker även ut och stämmer av hur projektet går.

Vad har du för fritidsintressen?

På fritiden är jag mest med familjen, tar det lugnt och går ut i skogen. Vi har en 1,5-åring så det är fullt upp! Annars är det träning och att röra på sig.

Vad är det bästa med att jobba på Telge?

Det bästa med att jobba inom Telge är den trevliga synergin vi har. Behöver jag hjälp med något som inte är inom mitt område så har jag alltid en kollega nära till hands som jobbar med det. Det känns enkelt och trevligt här, alla arbetar tillsammans och det finns ingen prestige.

Vilket av våra kärnvärden tycker du lite extra om och hur arbetar du med det i din roll?

I min roll jobbar jag med flera av våra kärnvärden, bland annat enkel och modig - att jag får prova på saker som är lite utanför min ”comfortzone” och att vi tillsammans alltid försöker göra allt så enkelt som möjligt. Att vara rak och ärlig är viktigt – ingen fråga är för liten eller för stor!