Möt Andreas Jacob, kundansvarig på Telge Tillväxt

Hej Andreas, vad gör du på jobbet?

Jag är kundansvarig på Telge Tillväxt, vilket innebär att jag försöker få in nya uppdrag till bolaget, både interna och externa, för att vi ska skapa lönsamhet. Vi behöver kunna bära våra egna kostnader, så det är det mitt jobb går ut på. Dessutom coachar jag våra unga vuxna som sedan utför uppdragen.

Vi hjälper till överallt där vi behövs: vi håller Södertäljes gröna miljöer rena och fräscha, plockar skräp, jobbar på kostenheten, bemannar laboratorium och mycket mer. Överallt där det behövs en extra hand finns vi!

Vi fick till exempel ett akut uppdrag att hjälpa Vasaskolan att flytta alla möbler när de fick en vattenläcka. Vi har även tömt lokaler i Lunagallerian och rivit ner gammal inredning. Vi är som en sluss för unga vuxna ut på arbetsmarknaden.

Vad har du för fritidsintressen?

Jag försöker styrketräna, promenera, umgås med vänner och familj. Jag älskar att läsa, så när jag har lite tid över läser jag gärna en bok.

Vad är det bästa med att jobba på Telge enligt dig?

Att få jobba med människor. Det är varierande, ingen dag är den andra lik. Att jobba med människor, få röra på sig och göra nytta, det är det bästa med Telge.

Vilket av våra kärnvärden tycker du lite extra om och hur arbetar du med det i din roll?

Av våra kärnvärden skulle jag säga att jag är personlig. Jag började som arbetsledare och har gått vidare till att bli kundansvarig. Det genomsyrar allt, den där relationen man har med de unga vuxna och att se hur de utvecklas. Från att vara försiktiga och kanske lite osäkra, till att blomma ut och ta för sig. Det är jättekul och viktigt. Vi ser till individen och försöker vara personliga.