Möt Mimmi Lord, avfallssamordnare på Telge Bostäder

Hej Mimmi, vad gör du på jobbet?

Som avfallssamordnare har jag hand om det mesta som har med avfall att göra. Mitt fokus har varit framförallt på att införa sortering FNI i alla våra fastigheter och se över alla avfallslösningar vi har, samt göra förbättringar.

Vad har du för fritidsintressen?

Innan corona spelade jag väldigt mycket innebandy på fritiden. Men sedan allt lades på is, är jag ute mycket och går med min hund istället, är med familjen och försöker träna lite annat. Jag tycker om att vara ute och plocka svamp, vara mycket i naturen.

Vad är det bästa med att jobba på Telge?

Det bästa med Telge är att jag har en ganska självgående roll där jag får ta mycket beslut själv och varierat jobb som stimulerar mig som är lite rastlös. Jag trivs jättebra på Telge Bostäder, det är ett härligt gäng med kollegor och samarbetspartners och man får träffa hyresgäster. Det är väldigt varierat, ingen dag är den andra lik.

Vilket av våra kärnvärden tycker du lite extra om och hur arbetar du med det i din roll?

Utifrån våra kärnvärden skulle jag säga att jag är ganska enkel att ha att göra med och är modig. Jag vågar testa nya saker och drar mig inte för att hugga i själv. Jag är alltid med ute när vi ställer ut nya behållare och sätter upp skyltarna själv, jag är inte rädd för att stå och skotta snö för att få plats med grejerna.