Jobba i en stor koncern och ett litet företag – samtidigt

Har du kommit en bit i ditt yrkesliv? Letar du efter ett sammanhang där du får nytta av det du lärt dig och på samma gång har möjligheten att utvecklas vidare? Är du van vid mycket frihet och att samtidigt ta ansvar?

Då kanske Telge är en arbetsplats för dig!

Det bästa av två världar

Inom Telgekoncernen finns resurserna, karriärvägarna, möjligheterna och tryggheten i det stora företaget. Men här finns också det lilla och familjära hos det mindre bolag du arbetar inom.

Hos oss kan du förena det bästa av två världar och jobba i ett sammanhang som du själv har stora möjligheter att påverka.

Vi är affärsdrivna och inte rädda för konkurrens – men vi glömmer aldrig att det vi ytterst levererar är service och nytta för Södertälje och alla som bor här.

 • Tipsikon
  Affärsmässig samhällsnytta

  Telge levererar el, vatten och värme. Vi hämtar sopor, ser till att folk har någonstans att bo och att det finns skolor och förskolor för Södertäljes barn. Vi ser till att varor levereras till Södertälje och ordnar så att unga människor får jobb.

  Vi ska tjäna pengar åt våra ägare, samtidigt som vi ska skapa nytta för alla som lever och arbetar i Södertälje. Vi gör samhällsnytta, men på affärsmässiga grunder.

 • Hjärtaikon
  Enkelhet är grejen!

  Vi strävar efter att vara enkla att ha att göra med och att göra livet enkelt för våra kunder – och för varandra. Det handlar om allt från att prata och skriva så att folk förstår till att hålla det vi lovar och att återkoppla om vi av någon anledning inte kan det.

  Nästan förvånande att något så självklart och grundläggande kan ha så stor effekt.

 • Bostäderikon
  Vi gör inte som man alltid har gjort

  Det är alltid bekvämare att ta till beprövade metoder än att tänka nytt. Men hos oss är vi inte rädda för att testa nya vägar och idéer, trots att det innebär risk att misslyckas. Allt kan ju inte flyga på första försöket.

 • Händerikon
  Vi gillar samarbete

  Vi som jobbar här lyssnar på varandras erfarenheter och delar frikostigt med oss av våra egna. Vi levererar i rätt tid och håller det vi lovar, men är inte heller rädda för att säga ifrån eller be om hjälp om något trasslar längs vägen.

 • Hållbarhet i ordets alla bemärkelser

  Telgekoncernens uppdrag är att erbjuda produkter och tjänster som efterfrågas och gör nytta idag – utan att belasta morgondagen.

  För oss handlar hållbarhet lika mycket om miljö som om arbetsmiljö, socialt ansvar, ekonomi och verksamhets­utveckling.

 • Minasidorikon
  Säg till – och ifrån!

  Vi delar ett gemensamt ansvar för helheten – inte bara den egna uppgiften. Det betyder att vi diskuterar, att vi hjälps åt, att vi hyllar initiativ och att vi vågar säga till när vi hittar något som kan förbättras.

  Men det betyder också att vi vågar säga ifrån när något är på väg att gå fel. På så vis kan vi lösa problemen innan de uppstår.