Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Hölö > Stockholm: 28 min

Närmaste landsbygden

Du behöver inte välja. I Hölö kan du få lugnet och charmen med landsbygden samtidigt som du har nära till Södertälje, Nyköping, Trosa och Stockholm. Du kan få bekvämt boende i nybyggd lägenhet och villakänsla med kohagar utanför fönstret. Du kan bo lugnt och avskilt och ändå ha nära till jobb och nöjen

Nu bygger vi 27 nya lägenheter i Hölö. Det blir ett två-våningshus med loftgångar och en gemensam innergård. Alla boende har tillgång till den gemensamma innergården och ett flertal av lägenheterna har även en egen balkong eller uteplats.

Alla lägenheter är uthyrda nu. Skulle någon lägenhet bli ledig innan den 1 november kommer den att publiceras bland våra lediga lägenheter. Du anmäler intresse via Mina Sidor.

Inflytt är planerad till den 1 november 2019.

Senast ändrad: 28 januari, 2021

Fakta

Storlek: 1-3 rum och kök.
25-78,8 m2.
Tillträde:  1 november 2019.
Intresseanmälan:

pågick den 3-9 juni - bostadskö gällde

Övriga utrymmen: förråd i separat byggnad.
Uteplats/balkong: alla boende har tillgång till den gemensamma innergården och ett flertal av lägenheterna har även en egen balkong eller uteplats.
Hiss: nej.
Gård: fin parkliknande gård.
Parkering:

parkeringsplats finns att hyra.

Utrustning:

tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i alla lägenheter.

Tv/internet: anslutning till Södertälje stadsnät.

Bilder

Bilderna är generella projektbilder tagna i ett urval av lägenheterna, avvikelse kan därför förekomma. 

{{image.Name}}

Ritningar och exteriöra bilder

{{image.Name}}

Lägenhetsväljare

I vår lägenhetsväljare får du få veta mer om varje lägenhet. Du kan se både storlek, planlösning och hyra. Du kan rotera huset för att nå alla lägenheter. Notera att du kan få bättre överblick genom att ändra vyn. Klicka på "vyer" i menyn.

 

Intresseanmälan – så här går det till

Under den 3-9 juni pågår intresseanmälan. Tänk på att torsdag den 6 juni är en röd dag och vår kundservice har stängt. Under tiden intresseanmälan är öppen kan du anmäla ditt intresse till en eller flera lägenheter via Mina Sidor. Lägenheterna kommer att fördelas baserat på köpoäng.

Du som står i vår bostadskö eller är hyresgäst hos Telge Bostäder samlar automatiskt köpoäng. Logga in redan nu och säkerställ att dina uppgifter är aktuella och riktiga. Även du som är ny i bostadskön har möjlighet att få en lägenhet då det släpps så pass många samtidigt vid nyproduktion. Om du inte står i vår bostadskö kan du läsa mer här hur det går till att få en bostad hos oss.

Inflyttning är planerad till den 1 november 2019.

Jag vill anmäla intresse intresse för en lägenhet i Hölö