Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Säkerhetsdörr

Du som hyresgäst kan välja att uppgradera ditt hem med en säkerhetsdörr. Det finns många fördelar med en säkerhetsdörr, den är inbrottsklassad enligt RC3, håller ute eventuell brand i trettio minuter, den stänger ute ljud och lukt från trapphuset och den utesluter eventuellt drag.

Säkerhetsdörren är utrustad med titthål, ringklocka och har en tubcylinder. En tubcylinder är en cylinder placerad i dörrens ena hörn där du som hyresgäst kan lägga en uppsättning nycklar för att eventuell entreprenör ska kunna komma in i lägenheten när du inte är hemma och kan öppna.

Har du en marklägenhet ingår också lås till fönster och balkong när du beställer en säkerhetsdörr.

En säkerhetsdörr kostar 145 kr i månaden. Det här är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent. Du betalar inte av den under ett visst antal år.

Bra att veta

  • När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.
  • När vi godkänt din beställning skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.
  • När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. Hur länge du betalar ditt tillval får du information om i samband med beställningen. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.

Beställ din säkerhetsdörr

Fyll i formuläret och klicka på skicka.

Vilket tillval är du intresserad av?

Senast ändrad: 20 april, 2021