Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Kolfilterfläkt

Vi erbjuder en typ av köksfläkt som heter kolfilterfläkt. Med en kolfilterfläkt kan du själv reglera farten och styrkan på fläkten. På så sätt kan du anpassa hur mycket du vill att fläkten ska arbeta beroende på vad du lagar för mat.

I en kolfilterfläkt fastnar matos och fetter i ett filter som består av aktivt kol.

Så vad är det för skillnad mot en sådan fläkt som jag har idag?

En vanlig köksfläkt fungerar genom självdrag, det gör att du inte kan reglera farten eller styrkan på fläkten. Det gör att en del fetter från matlagningen kommer att hamna på kökets inredning vilket i sin tur gör att du måste städa tätare med fettlösligt rengöringsmedel för att hålla ditt kök helt fräscht.

Vad är då aktivt kol?

Aktivt kol är kol som har blivit behandlat med syre för att öppna upp miljontals små porer mellan kolatomerna. Detta tillåter dem att användas i filter och filtrera bort lukt, rök och fett från luften på ett högst effektivt sätt och genom detta så slipper du städa mindre i köket och njuta mer av matlagningen och umgås med vänner och bekanta. Dessutom så behöver du använda mindre rengöringsmedel och det är alltid bra.

Låter fläkten som något för dig? Då kan du beställa en kolfilterfläkt som tillval till dig lägenhet. Vid beställningen adderas 71 kronor per månad till din hyresavi. Fläkten betalas av på 15 år.

Bra att veta

  • När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.
  • När vi godkänt din beställning skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.
  • När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. Hur länge du betalar ditt tillval får du information om i samband med beställningen. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.

Gör din beställning enkelt i formuläret

Vilket tillval är du intresserad av?

Senast ändrad: 20 april, 2021