Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Köksluckor

Genom att välja vårt kökspaket som tillval skapar du känslan av ett helt nytt kök till ett bra pris. I vårt kökspaket ingår byte av köksluckor, ny bänkskiva och nya handtag. Dessutom ingår målning av stommar.

Det betyder att du behåller de gamla skåpsstommarna som vi förnyar med in- och utvändig målning. Genom att behålla de gamla stommarna kan vi hålla nere priset samtidigt som vi värnar vi om miljön.

Pris

I priset ingår nya köksluckor, ny bänkskiva, nya handtag, in- och utvändig målning av stommar. Vad du betalar per månad beror på din bostads storlek.

  • 1 rok/kokvrå 219 kr/mån
  • 2 rok och uppåt 293 kr/mån

Detta tillval är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent. Du betalar alltså inte av den under ett visst antal år.

Extra tillägg

Vill du förnya och förfina lite extra kan du även välja att beställa våra två extra tillägg till ditt kökspaket.

Smart förvaring med en grythurts

Väljer du till en grythurts med utdragbara lådor monterar vi in en måttanpassad lådfunktion för stekpannor och kastruller. Med en grythurts blir det lättare för dig att förvara och hitta bland dina köksredskap. En grythurts kostar dig 43 kr per månad oavsett storlek på din bostad.

Grythurts (3-lådor) Modexa

Praktiskt och snyggt stänkskydd med en kompaktpanel

Med en kompaktpanel får ditt kök ett modernare utseende och panelen fungerar även som ett stänkskydd ovanför diskbänken. Med en kompaktpanel blir ytan ovanför diskbänken både snyggare och lättare att rengöra. Kompaktpanelen kostar 61 kr per månad oavsett storlek på din bostad och det finns tre olika varianter att välja mellan. Kompaktpanelerna kan du endast titta på i beställningsblanketten.

tb_kompaktpanel_900x490

Visning

Har du svårt att välja? För att se vilka olika alternativ vi erbjuder är du välkommen att besöka oss på Storgatan 42. Du kan också kika på de olika alternativen digitalt här

Så här gör du för att beställa

Bra att veta

  • När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.
  • När vi godkänt din beställning skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.
  • När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. Hur länge du betalar ditt tillval får du information om i samband med beställningen. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.

Senast ändrad: 16 juni, 2021