Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Tillval - utökad standard

I vårt grundutbud av tillval kan du beställa kolfilterfläkt och trygghetspaket. När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.

När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. Hur länge du betalar ditt tillval får du information om i samband med beställningen. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.

Nedan kan du läsa om våra tillval, kostnader och förutsättningar. Du kanske vill veta mer innan du tar ett beslut? Fyll gärna i intresseanmälan längst ner på sidan så kontaktar vi dig.

Balkonginglasning

Just nu tar vi inte emot några beställningar på inglasning av balkonger. Det beror på en översyn av arbetsprocessen. När vi tar emot beställningar igen kommer vi att informera om det här. 

Kolfilterfläkt

Om du vill beställa kolfilterfläkt som tillval betalar du 71 kronor per månad som läggs på hyresavin. Fläkten betalas av på 15 år. Gäller för boende både i Telge Bostäder och Telge Hovsjö.

Köksluckor

I tillvalspaketet köksluckor erbjuder vi dig att byta ut dina köksluckor. Du får välja nya luckor, nya handtag och nya köksbänkar. Det finns också ett extratillägg att välja; en grythurts med utdragbara lådor för stekpannor och kastruller.

OBS! Detta tillval är endast möjligt för dig som bor hos Telge Bostäder.

Besök oss på Storgatan 42 för att se dina val av köksluckor, handtag och köksbänkar. Eller titta på alla alternativ i köksväljaren.

Beställningsblankett för köksval

Fyll i, skriv ut och skriv under blanketten för beställning av köksval. Scanna och mejla den till uthyrningen@telge.se eller posta den till Telge Bostäder, Box 633, 151 27 Södertälje. Märk kuvertet med ”Tillval”.

Detta är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent. Du betalar inte av den under ett visst antal år.

Lägenhetsstorlek  med grythurts  utan grythurts
1 rok-7 rok 192 kr/mån  176 kr/mån
1 rum och kokvrå 150 kr/mån 135 kr/mån

Trygghetspaket

Trygghetspaket 1

124 kr/månad för lägenhet i Telge Bostäder och Telge Hovsjö

För lägenhet gäller en säkerhetsdörr. Alla dörrar ska ha tillhållarlås. För marklägenhet ingår även lås på fönster och balkongdörr. En säkerhetsdörr betalas av på 25 år.

Trygghetspaket 2 - 83 kr/månad

Lås till fönster och altandörr. Dörr ingår inte.

När vi godkänt din beställning skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.

Intresseanmälan för tillval

Fyll i formuläret och klicka på skicka.

Vilket tillval är du intresserad av?

Är du intresserad av tillvalet köksluckor och bor hos Telge Bostäder, välkommen att besöka oss i receptionen på Storgatan 42.

Senast ändrad: 2 februari, 2021