Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Illustration av en person vid en tombola

Bara 50 köpoäng? Inga problem!

Nu startar vi ett nytt koncept för lägenhetsuthyrning – BoLotto. Chans till lägenhet oavsett hur många köpoäng du har, kontraktet slumpas ut.

När du söker en lägenhet via BoLotto spelar det ingen roll hur många köpoäng du har. Bland de sökande slumpar systemet automatiskt fram de personer som får erbjudande om lägenhet. Storlekar på lägenhet, hyra och områden kan variera.

Vad BoLotto är

BoLotto är lägenheter som finns publicerade i ett dygn. Under det här dygnet kan du anmäla ditt intresse på lägenheten. När lägenheten tas bort sköter systemet automatiskt den slumpvisa dragningen bland intresseanmälningarna.

För att ha möjlighet att hyra en lägenhet ska du uppfylla våra uthyrningskrav och vara beredd att flytta in så snart lägenheten är ledig att hyra.

Du kan stå i bostadskön från 16 års ålder men måste ha fyllt 18 år för att få en bostad på eget kontrakt.

För att delta i BoLotto behöver du

  • Ha ett konto på Mina sidor.
  • Vara registrerad i Telge Bostäders bostadskö.
  • Valt e-post som korrespondensmetod vid registrering av ditt konto på Mina sidor.
  • Fyllt i en ’intresseanmälan lägenhet’ på Mina sidor.
  • För att bli erbjuden en lägenhet ska du också uppfylla de allmänna uthyrningskraven samt vara beredd att ta lägenheten så snart den är ledig att hyra.
  • Anmäla intresse på BoLotto-lägenheten under det dygn som den är publicerad på Mina sidor.

Vem får lägenheten?

Om du får ett erbjudande via e-post kommer du att se vilken plats i turordningen du har. Efter det har du två dagar på dig att tacka ja eller nej samt ladda upp intyg på Mina sidor.

Personen som har plats nummer ett i turordningen blir erbjuden lägenheten först. Om denna person inte uppfyller kraven går erbjudandet vidare till personen som har plats nummer två i turordningen.

Lägenheten går till den person som står först i turordningen och som uppfyller våra uthyrningskrav.

Har du andra frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta kundservice på telefon, 08-550 221 00 eller mejl, kundservicebostader@telge.se

Senast ändrad: 28 januari, 2021