Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Höstlöv

Information till dig som hyresgäst och bostadssökande

Folkhälsomyndigheten bedömer risken för smittspridning av covid-19 som fortsatt hög. Därför är det viktigt att ha så lite kontakt som möjligt med andra människor för att minska risken att vi ska smitta varandra.

Vi har längre handläggningstider just nu

Med anledning av rådande läge har vi på Telge Bostäder och Telge Hovsjö längre handläggningstid än vanligt. Vi hanterar ditt ärende så snart vi kan.

Från och med den 3 augusti utför vi alla slags arbeten i lägenheter och lokaler – med undantag för om du är äldre eller tillhör en riskgrupp, då hanterar vi endast akuta fel.

Från och med den 17 augusti tar vi åter igen emot ärenden som gäller andrahandsuthyrningar och lägenhetsbyten samt överlåtelse av kontrakt.

Vi träffas gärna – på distans

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och gör därför så här inför och under besöket hemma hos dig:

  • Innan besöket ringer vi upp dig för att hitta en lämplig tid och prata igenom vad som ska göras. När vi kommer hem till dig har vi alltid ett ID-kort som visar att vi kommer från Telge Bostäder eller Telge Hovsjö.
  • Om du eller någon annan i familjen har några förkylningssymtom som hosta, snuva, halsont eller feber är det viktigt att du berättar det för oss inför besöket. Då bokar vi besöket vid ett senare tillfälle, om det inte är akut.
  • När vi arbetar hemma hos dig är det viktigt att vi håller avstånd till varandra, minst 2 meter.
  • Om det finns möjlighet ber vi dig att vara i ett annat rum, eller kanske utomhus, under vårt besök.

Vill du besöka oss på Storgatan?

Du är alltid välkommen till oss, men just nu vill vi att du stannar hemma om du eller någon i din familj har några förkylningssymtom som snuva, hosta, halsont eller feber. Du är välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon i stället.


Tack för din förståelse. Tillsammans hjälps vi åt att förhindra spridningen av covid-19.

Du kan läsa mer på www.sodertaljesjukhus.se eller www.folkhalsomyndigheten.se

Senast ändrad: 17 augusti, 2020