Tillval - utökad standard

I vårt grundutbud av tillval kan du beställa balkonginglasning, kolfilterfläkt och trygghetspaket. När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.

När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. Hur länge du betalar ditt tillval får du information om i samband med beställningen. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.

Balkonginglasning

Just nu tar vi inte emot några beställningar på inglasning av balkonger. Detta beror på en översyn av arbetsprocessen som planeras vara klar under hösten 2017. 

Intresseanmälan

Du kan fortfarande lämna en intresseanmälan om du vill glasa in din balkong. En intresseanmälan garanterar inte att arbetet kommer att utföras men hjälper oss att göra en bedömning av hur stort intresset är. Du lämnar din intresseanmälan till Bobutiken via telefon 08-550 235 00 eller via e-post till bobutiken@telge.se

Kolfilterfläkt

Om du vill beställa kolfilterfläkt som tillval betalar du 70 kronor per månad som läggs på hyresavin. Fläkten betalas av på 15 år. Gäller för boende både i Telge Bostäder och Telge Hovsjö.

Köksluckor

I tillvalspaketet köksluckor erbjuder vi dig att byta ut dina köksluckor. Du får välja nya luckor, nya handtag och nya köksbänkar. Det finns också ett extratillägg att välja; en grythurts med utdragbara lådor för stekpannor och kastruller.

OBS! Detta tillval är endast möjligt för boende i Telge Bostäder.

Här kan du pröva hur olika tillval kan se ut i ditt kök:

 

Detta är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent. Du betalar inte av den under ett visst antal år. 

Lägenhetsstorlek med grythurts utan grythurts
1 rok-7 rok 189 kr/mån  174 kr/mån
1 rum och kokvrå 148 kr/mån 133 kr/mån

Trygghetspaket

Trygghetspaket 1

122 kr/månad för lägenhet i Telge Bostäder och Telge Hovsjö

För lägenhet gäller en säkerhetsdörr. Alla dörrar ska ha tillhållarlås. För marklägenhet ingår även lås på fönster och balkongdörr. En säkerhetsdörr betalas av på 25 år.

Trygghetspaket 2 - 82 kr/månad

Lås till fönster och altandörr. Dörr ingår inte.

När vi godkänt din beställning skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.

Intresseanmälan för tillval

Fyll i formuläret och klicka på skicka.

Vilket tillval är du intresserad av?

Är du intresserad av tillvalet köksluckor och bor hos Telge Bostäder, välkommen att besöka oss i receptionen på Storgatan 42.

Senast ändrad: 30 oktober