Use Google translate to translate the web page. Telge AB takes no responsibility for the translation.

Is

E-faktura, e-post eller autogiro

Som hyresgäst hos Telge Bostäder eller Telge Hovsjö kan du välja att betala in din hyra via e-faktura eller autogiro. Som hyresgäst hos Telge Fastigheter och KB Luna kan du välja autogiro. Du kan även välja att få din hyresavi skickad till dig med e-post.

Om du vill betala via e-faktura får du hyresavin direkt till din internetbank. Anmälan om e-faktura gör du via din internetbank. Tänk på att du måste logga in på banken för att kunna göra en anmälan om e-faktura. Har du frågor om e-fakturor eller vill ha hjälp att anmäla e-faktura kontaktar du din bank. Om du byter bank måste du själv anmäla dig hos din nya bank för tjänsten e-faktura. OBS! Glöm i så fall inte att avanmäla tjänsten e-faktura hos din gamla bank.

E-post

Om du vill kan du få din hyresavi skickad till dig med e-post. Då kommer du att få ett e-postmeddelande från oss med din hyresavi. Ansök om att få din hyresavi med e-post i formuläret nedan.

Information på e-faktura och e-post

Vi använder ofta hyresavin för att informera om olika saker. Bifogat material som till exempel hyresgästtidningen Telgebo kommer även i fortsättningen att skickas hem till dig i brevlådan även om du väljer e-faktura eller e-post för din hyresavi.

Autogiro

När du väljer autogiro som betalningssätt drar vi hyran direkt från ditt konto - utan kostnad för dig. För att anmäla dig till autogiro behöver du fylla i en blankett och skicka till oss. Du kan fylla i dina uppgifter direkt i blanketten autogiro, som du hittar här. Skriv sedan ut den, underteckna och skicka in till oss. OBS! Om du byter bank, glöm inte att avanmäla autogiro hos din gamla bank. Det kommer att stå på din hyresavi när autogirot börjar gälla.

Både autogiro och e-faktura eller e-post

Om du vill kan du kombinera autogiro och e-faktura eller autogiro och e-post. Det innebär att du får en e-faktura till din internetbank eller din e-post, men beloppet dras automatiskt från ditt konto på förfallodagen.

Ansök om att få din hyresavi via e-post

Fyll i formuläret nedan och klicka på skicka.

Senast ändrad: 31 oktober, 2018