Krister Mellström Pressbild Telge Bostäder Telge Fastigheter
Ledare

Trygghetsfrågorna blir allt viktigare i vår vardag

Med en orolig omvärld blir trygghetsfrågorna allt viktigare i människors vardag. Vi valde därför att låta trygghet och säkerhet vara i fokus i årets tredje och sista nummer av Telgebo.

Har du en krislåda?

Vad ska egentligen ingå i en krislåda och hur kan du som hyresgäst bidra till att göra ditt område tryggare? Läs mer om det på våra nyhetssidor. Missa heller inte intervjun med Södertäljes nya säkerhetschef Emir Gazibegovic. Han berättar vad som krävs av myndigheter och av oss vanliga människor för att vi ska få ett tryggare samhälle.

Glada vinnare

Du får även läsa om två lyckliga vinnare i våra lotterier. En som fått en ungdomsbostad och en som vunnit en månadshyra efter att ha svarat på vår kundundersökning. Håll utkik, snart kanske kundundersökningen hamnar hos just dig. Då har du också möjlighet att vinna en månadshyra. 

I backspegeln: filmvisning på Mälarbron

Telge Bostäders 75-årsfirande fortsätter i det här numret. Häng med i vår spännande tidsaxel där du kan läsa om vad som hänt under åren. Och kanske du var en av dem som satt i bilkö när det plötsligt var filmvisning på Mälarbron om kvarteret Lampan?

Hämta Telgebo på ditt distriktskontor

Nästa år kommer du kunna hämta ditt nummer av Telgebo på något av våra tre distriktskontor. Tidningen finns även i en digital version på vår webbplats. Tidningen utkommer under 2024 med två nummer.

Jag önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

Krister Mellström
tf vd Telge Bostäder