illustration av händer formade som ett hjärta.
Hallå där...

Bo bor hyresfritt i en månad

Ett stort tack till alla er hyresgäster som svarar på våra kundundersökningar. Vi vill också passa på att gratulera vår hyresgäst Bo Gustavsson. Han är nämligen den första hyresgäst som vann en fri månadshyra som tack för att han svarat på vår kundundersökning.

Grattis Bo, hur känns det?

– Det känns bra. Jag brukar ha som vana att svara på kundundersökningarna. Det är ett bra tillfälle att berätta hur jag tycker det fungerar i mitt område och där jag bor.

Trivs du där du bor?

– Ja, jag trivs bra. Jag har bott i min lägenhet i 37 år, åren de går så fort. Det är ett trevligt område och jag bor lagom stort och har inga planer på att flytta. 

Brukar du ha tur?

– Jag har aldrig vunnit något tidigare så det var ju kul att vinna en fri månadshyra. Det ska jag fira! 

Svara du också på vår kundundersökning

Förutom chans att vinna en fri månadshyra lottar vi ut ett antal biocheckar och presentkort bland de som svarar. Kundundersökningarna och vinstdragningen sköts av ett oberoende företag.

Din åsikt är viktig för oss

En gång om året får du vår kundenkät där vi frågar om din åsikt om bland annat vårt bemötande, underhåll av din lägenhet och trivseln i området.

Kundundersökningen skickas till din mejladress som du angett på Mina sidor. Har du inte angett någon mejladress kommer den att skickas som ett brev i brevlådan.

När du har fått undersökningen har du två veckor på dig att svara och skicka in. Genom att skicka in dina svar är du med i tävlingen.