penna
Aktuellt

Gör din röst hörd och tävla med oss

Vi vill bli en bättre hyresvärd för dig. En del i arbetet med det är att få veta vad du tycker om oss och vad vi kan göra bättre. Löpande under nästa år kommer vi att skicka ut vår kundundersökning.

Chans att vinna fina priser

För att få en bred bild av vad du tycker skickas undersökningen ut slumpmässigt till alla hyresgäster olika tider under året. Det betyder att du till exempel skulle kunna få undersökningen i februari medan din granne skulle kunna få den i december.

Oavsett när du får den har alla samma möjlighet att vinna fina priser, genom att svara på undersökningen.

En fri månadshyra

Under 2023 kommer vi att lotta ut tio biokort och fyra Södertälje City-presentkort (värde 500 kr). Det kommer vi att göra varje kvartal.

En gång per halvår kommer vi att lotta ut en fri månadshyra för en hyresgäst. Vinnarna dras bland de hyresgäster som besvarat undersökningen under respektive kvartal och halvår. Vi kontaktar alla de lyckliga vinnarna.

Det tar cirka fem minuter att svara på frågorna och vi önskar ditt svar inom en vecka efter att du fått undersökningen.

Dina synpunkter tas om hand

Vi är glada att kunna genomföra den här tävlingen för alla våra hyresgäster. Men för oss är det viktigaste att få in era synpunkter.

Vi går igenom alla svar och genomför åtgärder och prioriteringar utifrån svaren vi fått in av våra hyresgäster. Ett arbete för att du ska få en enkel och trivsam vardag.