bild på Krister Mellström utanför Telges huvudkontor
Ledare

Vi växer av våra erfarenheter

Telge Bostäder grundades 1948 och är i dag Södertäljes största bostadsföretag. Under de 75 år som passerat sedan starten är det mycket som hänt. Livet är i ständig rörelse och förändras konstant.

Erfarenhet och utveckling

Telge Bostäder har idag cirka 150 anställda. Vissa medarbetare är kvar ett tag medan andra stannar ett helt arbetsliv. Men alla har de en historia att berätta.

I detta nummer berättar två av våra trogna medarbetare lite om Telge Bostäders resa från förr till nu. Du får också läsa om våra feriepraktikanter och för många av dem bjöd sommaren på deras första erfarenhet av att vara ute i arbetslivet.

I dag äger och förvaltar Telge Bostäder cirka 10 000 bostäder och vi erbjuder bostäder i Södertälje, Järna, Mölnbo, Hölö och Enhörna. All erfarenhet och kunskap som vi samlat på oss sedan starten är något som vi kan utvecklas, lära oss och växa av.

Vi prioriterar hälsan

Telge Bostäder har en egen friskvårdsgrupp som ordnar dagar med fokus på hälsa för medarbetarna. Att röra på sig är viktigt för hälsan.

Jag hoppas att ni under sommaren fått tid till både återhämtning, social gemenskap och fina upplevelser. Några av de delar som vi människor behöver för att vi ska må bra.

Vi hörs!

Nu ser jag fram emot hösten och allt som kommer att hända under de månader som är kvar av detta år. Håll utkik på vår webbplats, i sociala medier, utskick i brevlådan samt information på våra trapphustavlor för att hålla er uppdaterade om det som händer runt om i våra bostadsområden.

Krister Mellström
tf vd, Telge Bostäder