Pontus Werlinder
Ledare

Mer än bara bostäder

Sommaren har för många inneburit lite ledighet. En tid för avkoppling och kanske miljöombyte.

Ett gäng som däremot arbetat för fullt under sommaren är våra feriepraktikanter. Precis som vanligt har de under sommaren utfört arbete runt om i våra områden för att se till att du och dina grannar får en fin utomhusmiljö.

Vi jobbar med social hållbarhet

Som allmännyttigt bostadsbolag ingår det i vårt uppdrag att arbeta med social hållbarhet, att ta emot feriepraktikanter är ett exempel på en sådan insats.

Andra exempel är våra Trygghetsvärdar som nattvandrar, våra trivselvärdar och våra satsningar på aktiviteter efter skolan för barn. Det och våra andra insatser kan du läsa mer om i det här numret av Telgebo.

Kom och tyck till. Vad tycker du att vi behöver göra för att skapa ökad trygghet och trivsel i området där du bor. Under några dagar i augusti och september kommer vi att anordna områdesdagar i närheten av våra distriktskontor. Läs mer i det här numret.

Matnyttig info om din bostad

Du kanske noterade att vår ”Välkommen hem”-broschyr följde med den fysiska versionen av Telgebo den här gången. Det är vanligtvis en broschyr som våra hyresgäster får när de flyttar in.

Men i och med att broschyren har nytt utseende och nytt innehåll ville vi passa på att skicka ut den till alla våra kunder. Här kan du läsa om sådant som är bra att känna till om ditt hem.

Pontus Werlinder
vd Telge Bostäder