Din åsikt är viktig för oss

För att vi på Telge Bostäder ska kunna bli en bättre hyresvärd för dig måste vi få veta vad du tycker om oss.

Svarar du på vår kundundersökning har du möjlighet att vinna fina priser som tack för din medverkan. Allt du behöver göra är att svara på undersökningen och skicka in den.

Du har två veckor på dig

Kundundersökningen skickas till din mejladress som du angett på Mina sidor. Har du inte angett någon mejladress kommer den att skickas som ett brev i brevlådan.

Genom att skicka in dina svar är du med i tävlingen, där du bland annat kan vinna en månadshyra! Du har också möjlighet att vinna Södertäljekortet laddat med 250 eller 500 kronor.

Du har chans att vinna din hyra oavsett vilken månad på året som du deltar i undersökningen. Fyll bara i dina svar och skicka in för att tävla.

Bli en lycklig vinnare!

Alla som har svarat på enkäten mellan januari 2024 och december 2024 har chansen att vinna. Men tänk på att du måste svara på enkäten inom två veckor från att du får den.

I juli 2024 och i januari 2025 utses de två lyckliga vinnarna av varsin fri månadshyra. Du som svarat under januari-juni deltar i julis dragning och du som svarat under juli-december deltar i januaris dragning.

Svara rätt på sista frågan

För att ha en chans att vinna, oavsett om det gäller Södertäljekortet eller hyran, behöver du svara rätt på den sista frågan som finns med i undersökningen.

Svarar du rätt, går du vidare till sista steget i tävlingen och då är det slumpen som avgör. Vi på Telge Bostäder kontaktar vinnarna.

Lycka till och glöm inte att fylla i hela enkäten.

Läs mer i Telgebo 

I Telgebo, vår tidning för hyresgäster, kan du läsa om Bo Gustavsson som vann en fri månadshyra. Grattis Bo och tack till alla som svarade!