Varmluftsugn med induktionshäll

Med en induktionshäll levereras värme snabbt till rätt plats, samtidigt som området runt spisplattan lämnas svalt och säkert. Hällen reagerar också omedelbart på temperaturförändringar.

En varmluftsfläkt gör att rätterna tillagas rakt igenom. Den varma luften som cirkulerar i ugnen gör också att maten blir jämnt tillagad på alla ugnsnivåer.

Vad ingår?

Electrolux varmluftsugn med induktionshäll.

Vad kostar det?

En varmluftsugn kostar 74 kr i månaden. Kostnaden läggs på din grundhyra.

Det här är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent.

Mät bredden på din nuvarande ugn

För att säkerställa att varmluftsugnen blir rätt storlek behöver du mäta bredden på din nuvarande ugn. Den nya ugnen behöver vara samma storlek som din gamla.

Du mäter din nuvarande ugn genom att mäta ugnens bredd från kant till kant (se bild).

Du ska inte ta med eventuellt mellanrum till diskbänk eller köksbänk.

Illustration av en ugn

Obs!

Om din nuvarande ugn är 55 cm bred kan du inte beställa det här tillvalet. Det beror på att ingen av våra leverantörer har det måttet på sina ugnar.

Bra att veta om tillval

Om du lämnar in en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.

När din beställning är godkänd skickar vi ett avtal som vi vill att du skriver på.  För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.

Efter installationen av ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.