Säkerhetsdörr ökar tryggheten och dämpar ljud

Att uppgradera hemmet med en säkerhetsdörr har många fördelar. Säkerhetsdörren är inbrottsklassad och håller ute brand i 30 minuter. Dessutom stänger den ute ljud och lukt från trapphuset och förhindrar även drag.

Vad ingår?

Säkerhetsdörren är utrustad med titthål, ringklocka och en tubcylinder. En tubcylinder är en cylinder som är placerad i dörrens ena hörn där du kan lägga din nyckel om en entreprenör behöver komma in i lägenheten när du inte är hemma och kan öppna.

Har du en marklägenhet ingår också lås till fönster och balkong när du beställer en säkerhetsdörr. Du som bor högre upp i huset kan välja till detta som ytterligare ett tillval för 83 kronor per månad.

Dörrspärr ger ökad trygghet

Med en dörrspärr ökar du tryggheten i ditt hem. Du förhindrar oinbjudna gäster från att komma in i din bostad.

Med en dörrspärr kan du öppna dörren till ett begränsat läge och se och prata med den som är utanför utan att behöva öppna dörren helt. Dörrspärren hindrar även små barn från att smita ut genom dörren utan din vetskap.

Vad kostar det?

  • En säkerhetsdörr med dörrspärr kostar 150 kr i månaden.
  • En säkerhetsdörr utan dörrspärr kostar 145 kr i månaden.

Det här är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent.

Instruktionsfilm: Så funkar säkerhetsdörren

Så låser du upp, låser och hänger extranyckeln i låskolven på din säkerhetsdörr. Se filmen från Sveriges Allmännytta.

Bra att veta om tillval

När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.

När din beställning är godkänd skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.

När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.