Ökad trygghet, bättre ljuddämpning

Du kan uppgradera ditt hem med en säkerhetsdörr. Det finns många fördelar med en säkerhetsdörr. Dels är den inbrottsklassad enligt RC3, dels håller den ute eventuell brand i 30 minuter. Dessutom stänger den ute ljud och lukt från trapphuset och den utesluter även eventuellt drag.

Vad ingår?

Säkerhetsdörren är utrustad med titthål, ringklocka och har en tubcylinder. En tubcylinder är en cylinder placerad i dörrens ena hörn där du kan lägga din nyckel om en entreprenör behöver komma in i lägenheten när du inte är hemma och kan öppna.

Har du en marklägenhet ingår också lås till fönster och balkong när du beställer en säkerhetsdörr. Du som bor högre upp kan välja till detta som ytterligare ett tillval för 83 kronor per månad.

Vad kostar det?

En säkerhetsdörr kostar 145 kr i månaden. Det här är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent. Du betalar inte av den under ett visst antal år.

Instruktionsfilm: Så funkar säkerhetsdörren

Så låser du upp, låser och hänger extranyckeln i låskolven på din säkerhetsdörr. Se filmen från Sveriges Allmännytta.

Bra att veta om tillval

När du lämnar en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.

När din beställning är godkänd skickar vi ett avtal till dig för påskrift. För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.

När vi installerat ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.