Förnya ditt kök

Du behöver inte byta hela köket – det räcker med att byta vissa delar. Genom kökspaketet som tillval får du upplevelsen av ett helt nytt kök till ett bra pris.

Vad ingår?

I paketet ingår byte av köksluckor, ny bänkskiva och nya handtag. Du behåller de gamla skåpstommarna som vi förnyar med in- och utvändig målning.

Om du vill kan du även välja till smart förvaring och ett praktiskt stänkskydd som hjälper till att hålla rent.

Vad kostar det?

I priset ingår nya köksluckor, ny bänkskiva, nya handtag, in- och utvändig målning av stommar. Kostnaden per månad beror på din bostads storlek.

  • 1 rok/kokvrå: 229 kr per månad
  • 2 rok eller större: 303 kr per månad

Detta tillval är en standardhöjning vilket innebär att hyreshöjningen blir permanent.

Fler förbättringsmöjligheter

Vill du förnya och förfina ytterligare kan du dessutom lägga till vårt extra tillägg i ditt kökspaket där det även ingår en kompaktpanel och två stycken grythurtsar.

Vad kostar extra tillägg i kökspaketet?

Extra tillägg i kökspaketet kostar 147 kronor extra per månad. Totalpriset blir då:

  • 1 rok/kokvrå: 376 kr per månad
  • 2 rok eller större: 450 kr per månad

Visning

För att se vilka olika alternativ vi erbjuder är du välkommen att besöka oss på våra distriktskontor. Eller hör av dig till tillval@telge.se vid frågor.

Så beställer du

Fyll i, skriv ut och skriv under blanketten för beställning av köksval.

Du kan också scanna eller fota och mejla beställningsblanketten till tillval@telge.se. Alternativt kan du posta den till Telge Bostäder, Box 633, 151 27 Södertälje (märk kuvertet med ”Tillval”).

Bra att veta om tillval

Om du lämnar in en intresseanmälan för ett tillval kommer vi att kontakta dig.

När din beställning är godkänd skickar vi ett avtal som vi vill att du skriver på.  För att kunna genomföra beställningen behöver vi din påskrift inom tre veckor. Vi kontaktar dig i god tid innan tillvalet ska installeras.

Efter installationen av ditt tillval kommer ett månatligt tillägg på din hyresavi. I priset ingår också löpande underhåll och utbyte efter behov.