Telge Plus

Vad kul att du har du fått godkänt att renovera. Då är det dags att göra dina val. I sortimentet Telge Plus har du fler val än i standardsortimentet. När du väljer färger från Telge Plus tillkommer en engångskostnad.

I ditt besiktningsprotokoll ser du vilka rum du har fått godkänt att renovera. På den här sidan kan du se vilka val som är möjliga i det utökade sortimentet. För att se dem på riktigt är du välkommen in till ditt distriktskontor. Då kan vi även hjälpa dig med din beställning. Du får även reda på vad engångskostnaden för dina val blir och hur du ska betala.

Välj i lugn och ro

Här kan du i lugn och ro bilda dig en uppfattning om vilka färger du kan välja mellan. Tänk på att färger inte alltid ser likadana ut på din skärm som i verkligheten, men det är ett smidigt sätt att se vilka val som finns i Telge Plus.

Kostnaden för dina val faktureras när arbetet är klart. Du kan välja att betala hela beloppet på en gång eller dela upp kostnaden på tre månader. Kostnaden är 1 800 kr för varje rum där du väljer färg ur Telge Plus sortimentet.

Kostnaden för att byta färg på köksluckor är 700 kr när du väljer färg ur Telge Plus sortimentet.

Tapeter

Under maj kommer vårt plussortiment att fyllas på med tapeter. Kostnaden för att välja tapeter ur Telge Plus-sortiment kommer vara 1 800 kr per rum.